Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: Δημοσιογραφική ακαδημίας ενόψει νέας περιόδου.

Create: 07/13/2016 - 01:42

Δημοσιογραφική διάσκεψη σε σχέση με τις Ακαδημίες του Σωματείου παρέθεσε η ΠΑΦΟΣ FC παρουσία και του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ιωάννου.

Εγινε αναφορά στη νέα προσπάθεια με τη νέα δομή που θα ακολουθήσει η Ακαδημία η οποία θα συμμετέχει με όλες της ηλικίες της στο παγκύπριο πρωτάθλημα που διοργανώει η ΚΟΠ.

Έγινε μία μικρή ιστορική αναδρομή στα δύο έτη από τη δημιουργία του Σωματείου και των ακαδημιών του, καθώς και το έργο που έχει γίνει τις προηγούμενες δύο χρονιές.

«Στόχος των Ακαδημιών μας είναι να μη χαθεί κανένα ταλέντο και μέσω των Ακαδημιών μας να αγαπήσουν την ομάδα της πόλης τους και να γίνουν σωστοί φίλαθλοι ή ακόμα και στη συνέχεια ποδοσφαιρικοί παράγοντες στην πόλη τους», ανέφερε ο τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών Παναγιώτης Γιάννου.

Παρόλο ότι στην περσινή χρονιά κάποια παιδιά είτε σταμάτησαν, είτε αποχώρησαν από τις ακαδημίες κυρίως λόγω της αντιμετώπισης που είχαν τύχει.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες του όλου εγχειρήματος οι Ακαδημίες, όπως αναφέρθηκε, θα λάβουν μέρος σε όλα τα αγωνιστικά κλιμάκια της Κ.Ο.Π U13, U14, U15 , U16 , U18 και U21, το μόνο για φέτος σωματείο της Επαρχίας Πάφου καθώς και στα πρωταθλήματα Grassroots.
Το πλάνο που θα ακολουθηθεί θα είναι αυτό των Εθνικών ομάδων, ενώ έχει ζητηθεί η τεχνογνωσία από την Κυπριακή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.
Τέλος ο προπονητής της Πάφου κ. Δημήτρης Ιωάννου ο οποίος δεσμεύτηκε να στηρίξει την όλη προσπάθεια συμβάλλοντας και ο ίδιος στα μέτρα του δυνατού παράλληλα με την Ά ομάδα.