Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ο 17χρονος Πατσαλίδης από το ΟΛΥΜΠΙΚΟ στην Dundee F.C!

Create: 01/17/2020 - 00:05

Η σκληρη δουλεια και η αποφασιστικοτητα καθως και το ηθος παντα ανταμειβονται.

Ο 17χρονος Παφίτης ποδοσφαιριστής Ανδρέας Πατσαλίδης που ξεκίνησε ποδόασφαιρο από τα ακαδημίες ΟΛΥΜΠΙΚΟ του Γιώργου Πολυβίου, ολοκλήρωσε το ποδοσφαιρικό «άλμα» στην καριέρα του, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο στην Σκωτσέζικη Dundee F.C!

O Πατσαλίδης μετά από 5 βδομάδες εντατικών δοκιμών, έπεισε τελικά τους ανθρώπους του Σκωτσέζικου συλλόγου και εδώ και λίγα 24ωρα είναι και με τη βούλα παίκτης της Dundee. Το ξεκίνημα του Ανδρέα, έγινε στις ακαδημίες Olympico στην Πάφο απ΄ όπου και κατάγεται, για να μετακομίσει στη συνέχεια στις ακαδημίες του Απόλλωνα. Πέρασε από όλα τα τμήματα υποδομών των «γαλάζιων» (U13, U15, U16, U17), ενώ τη σαιζόν 18-19 φόρεσε και το περιβραχιώνιο των ακαδημιών του συλλόγου. Ο Πατσαλίδης αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και είναι πολυσύνθετος μέσος «box to box». Η περίπτωση του 17χρονου άσου, είναι άλλη μία απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση, το ταλέντο και η κατάλληλη βέβαια υποστήριξη από την οικογένεια, στο τέλος ανταμοίβουν! Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον Αντρέα τα καλύτερα και γιατί όχι σύντομα να τον δούμε και στο μεγάλο Βρετανικό νησί, την Αγγλία και στο τοπ επίπεδο!

Ο Γιώργος Πολυβίου φανερά ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη του Πατσαλίδη, σημείωσε σχετικά: «Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής από την Ακαδημία μας υπογραφεί επαγγελματικό συμβόλαιο .

Μπράβο σε όλους πού συνέβαλαν στο να γίνει εφικτή αυτή η μεταγραφή.

Στον George Neofytou που έκανε την επαφή με την DUNDEE FC την οικογένειά του Αντρέα που στάθηκε δίπλα του και πίστεψε στο όνειρο τους προπονητές και scouters πού βοηθούσαν στη Σκωτία και φυσικά την ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού που του έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί»