Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Το «Bundesliga Try out – ID Camp» πάει Αγία Νάπα στην Κύπρο!

Create: 11/18/2018 - 16:19

Άρωμα Κύπρου θα έχει το επόμενο camp που διοργανώνει η Euro Sports Football Activities, στο μεγαλύτερο Bundesliga Scouting. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των δοκιμαστικών στη Λεμεσό, η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) ανακοίνωσε ότι τα επόμενα δοκιμαστικά της θα διεξαχθούν στην Αγία Νάπα Κύπρου.

Το δοκιμαστικό «BundesligaTryout – IDCamp» στην Αγία Νάπα Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί για  την επιλογή ποδοσφαιριστών για το εξωτερικό, στις εγκαταστάσεις της Αγίας Νάπας από την από την από την Πέμπτη 27Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018.

Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) εδώ και αρκετό καιρό έχει ανακοινώσει την επίσημη  συνεργασία της με τη Γερμανική εταιρία SchächterManagement GmbH, γεγονός το οποίο έχει επιφέρει απτά αποτελέσματα.

Τα επιτυχημένα αποτελέσματα των Αθλητών της Κύπρου σε προηγούμενα δοκιμαστικά της E.S.F.A. είχαν σαν αποτέλεσμα, η εταιρεία να επιλέξει την Αγία Νάπα Κύπρου να είναι ο επόμενος σταθμός αξιολόγησης δεδομένου ότι υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον για αρκετούς νεαρούς αθλητές από μεγάλες ομάδες της Bundesliga και οι οποίοιεπιλέχθηκαν και είδη δοκιμάστηκαν  στην Γερμανία, με μεγάλο ενδιαφέρων γι αυτούς.

Έτσι λοιπόν, κατόπιν της επιτακτικής ανάγκης και της σύμπνοιας ιδεών των συνεργατών  της E.S.F.A. και της Schächter Management GmbH, η εταιρεία γνωστοποιεί, τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του δεύτερου δοκιμαστικού ‘’Bundesliga Try out – ID Camp’’με την παρουσία των:

Schächter Sports Management GmbH – Sebastian Schächter

FC Kaiserslautern – Sertzio Tzianforkaro – Head Coach U11

SV Sandhausen 1916 e.v.– Bechtel Bernd – Youth Coordinator &Head Coach U17

SV Waldhof Mannheim 07 - Matthias Findeisen -Youth Coordinator U9-U11

JozefWandzik – GK Head Coach – Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) 

George Kakousios Global Technical Director – Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.)

Dimitris Dais – Head Coach – Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) 

Charis Kafetzopoulos – Head Coach – Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.)

Antonis Makris – Head Coach – Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.)

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Γερμανικό TryOut – ID Camp που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Κύπρο και ένα από τα μεγαλύτερα Individual Scouting , που αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Γερμανικών ομάδων της «Bundesliga», αλλά και ταυτόχρονα για άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες, του δικτύου της E.S.F.A. 

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθούν:

27/12/2018 – Registration & delivery of sports equipment

28 & 29/12/2018 – Προπονήσεις Αξιολόγησης (πρωί – απόγευμα) και εργομετρικά

29/12/2018 – Παρουσίαση της Schächter Management GmbH

30/12/2018 – Ημέρα αγώνων

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 7 έως 18 ετών.

Οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη  οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την «ανίχνευση» νέων ταλέντων.

 

Ηλικιακά Groups:

Αυτό το Try out είναι για παίκτες από 7 έως 18 χρονών. Το κάθε Group Θα αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι δύο θα είναι Τερματοφύλακες!

2001-2002      22 players + 2Gk

2003                  22 players + 2 Gk

2004              22 players + 2 Gk

2005                  22 players + 2 Gk

2006 – 2007   22 players + 2 Gk

2008 – 2009    22 players + 2 Gk

2010              22 players + 2 Gk

2011              22 players + 2 Gk

Η προπόνησή αξιολόγησης είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε την ετοιμότητα, την γενική τεχνική ικανότητα και γνώση των παικτών που θα λάβουν μέρος (POSITION, TECHNICAL, MENTAL, PHYSICAL, TACTICAL, etc). Ο σκοπός μας είναι για κάθε παίκτη να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης. 

ΚΟΣΤΟΣ TRYOUT- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή στο «Tryout – IDCamp», για κάθε αθλητή που θα πάρει μέρος είναι 210€ και θα περιλαμβάνει:

Προπονήσεις αξιολόγησης από τέσσερις ή πέντε Γερμανούς προπονητές ομάδων της «Bundesliga» και της Schächter Management GmbH και οκτώ βοηθών τους από Ελλάδα και Κύπρο.

Scouting για λογαριασμό πολλών ομάδων που συνεργάζονται με την E.S.F.A. & Schächter ManagementGmbH, (FK Pirmasens, Karlsruhe SC, SV Sandhausen, SPVGG GreutherFurth, SVG Darmstadt 98, FC Kaiserslautern, 1899 Hoffenheim, FSV Offenbach, FC 08 Homburg, 1.FSV MAINZ 05, κ.α.).

Προπονητικό & Αγωνιστικό πρόγραμμα για τις 3 ημέρες.

Ένα training kit E.S.F.A.

Προεπιλογή ποδοσφαιριστών για διαφορετικά δοκιμαστικά σε Γερμανία & Ευρώπη

Εργομετρικά με τον Κύριο Γιάννη Κωτσή

Εργομετρικά από το Γιάννη Κωτσή

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία να  πραγματοποιήσουν ειδικευμένες εργομετρικές μετρήσεις, υπό των οδηγιών του κ. Γιάννη Κωτσή, MSc Διατροφής Αθλουμένων, Υποψήφιος Διδάκτωρ Βιοχημείας, Διαιτολογίας – Διατροφής, HeadofHumanPerformanceLab, ABH MedicalGroup. Με αυτό τον τρόπο οι νεαροί αθλητές θα επιτύχουν τη μέγιστη απόδοσή τους.

Ο Εργοφυσιολογικός Έλεγχος θα αφορά τις εξής μετρήσεις:

Ανάλυση Σύστασης σώματος και Σωματομετρικά χαρακτηριστικά (Ύψος, Βάρος, Ποσοστό λίπους σώματος με βάση την τεχνική της δερματοπτυχομέτρησης, Δείκτης Μάζας Σώματος).

Αξιολόγηση Αλτικότητας μέσα από την εκτέλεση άλματος από ημικάθισμα και από όρθια θέση, όπως επίσης και μονοποδικά, σε αριστερό και δεξί πόδι.

Αξιολόγηση Ταχύτητας-Επιτάχυνσης (5m, 10m, 20m)

Τεστ ευκινησίας (5-10-5), με σκοπό την αξιολόγηση της επίδοσης του αθλητή στις αλλαγές κατεύθυνσης.Οι δύο παραπάνω δοκιμασίες πραγματοποιούνται με τη χρήση φωτοκύτταρων

Δοκιμασία Μέγιστης Πρόσληψης Οξυγόνου. Προσδιορισμός του επιπέδου φυσικής κατάστασης των αθλητών μέσα από την εκτέλεση του YoYoIntermittentTest

Ευλυγισιομετρία. Αξιολόγηση της ευλυγισίας των αθλητών μέσα από την επίδοσή τους στο SitandReachTest

 

Διαμονή – Διατροφή – Μεταφορές 

  1. Αθλητές – Συνοδοί – Προπονητές που επιθυμούν  διαμονή – διατροφή και μεταφορές (πρωί – απόγευμα) από και προς τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, (3 διανυκτερεύσεις (2κλινα – 3κλινα – 4κλινα), με πλήρη διατροφή προκειμένου να κάνουν τις κρατήσεις τους, θα επικοινωνούν απευθείας με:  (E.S.F.A.)
  2. Αθλητές  – Συνοδοί – Γονείς που θα αφιχθούν σε, Αεροδρόμιο της Λάρνακας και θα έχουν κάνει κρατήσεις διαμονής – διατροφής και μεταφορές θα παραλαμβάνονται αντιστοίχως.

 

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ

 

Οι στόχος που έχει θέσει η E.S.F.A.για το τριήμερο των δοκιμαστικών Τετάρτη  27 Ιουλίου έως και την Κυριακή 01 Ιουλίου 2018 είναι:

Επιλογή του/ων καλύτερου/ων ποδοσφαιριστή/ων (από όλα τα ηλικιακά Groups), που θα να μεταβεί/ούν για 6 μέρες απευθείας στα αγωνιστικά τμήματα  στις συνεργαζόμενες ομάδες με την ES.FA & Schächter Management GmbH (FK Pirmasens, Karlsruhe SC, SV Sandhausen, SPVGG GreutherFurth, SVG Darmstadt 98,FC Kaiserslautern, 1899 Hoffenheim, FSV Offenbach, FC 08 Homburg, 1.FSV MAINZ 05, κ.α.).

Επιλογή ποδοσφαιριστών, που θα μεταβούν στη Γερμανία και θα αγωνιστούν σε επίσημα φιλικά Scouting, με μεγάλες ομάδες της Bundesliga 1 & 2.Τα συγκεκριμένα επίσημα φιλικά Scouting αποτελούν πόλο έλξης και θα παρακολουθήσουν Scouters όλων των μεγάλων.

Επιλογή του/ων καλύτερου/ων ποδοσφαιριστή/ων (από όλα τα ηλικιακά Groups), που θα να μεταβεί/ούν για 7 έως 10 μέρες απευθείας στο Ευρωπαϊκό δίκτυο  με συνεργαζόμενες ομάδες με την E.S.F.A., (Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Γαλλία, κτλ).

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Facebook: Euro Sports Football Activities

Web: http://www.esfa.gr/

E-mail: [email protected] & [email protected]

Μobile:  +30 693 2439 680 & +30 694 2532 275

Μobile:  +357 99056632