Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΕΝΑΔ Κ19: Μεγάλες εμπειρίες από το Διεθνές Τουρνουά στο Ροστόφ.

Create: 05/11/2018 - 01:38

Τεράστια τιμή και εμπειρία για την ομάδα Κ19 της  ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς, όσο και για το χώρο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου γενικότερα, η πρόσκληση και η συμμετοχή ομάδας Παίδων του Σωματείου  σε διεθνές επίσημο τουρνουά στο Rostov το οποίο διεξάγεται από τις 05 μέχρι τις 11 του Μάη.

Οι νεαροί παίκτες της ΕΝΑΔ πήραν μεγάλες εμπειρίες από ένα διεθνές τουρνουά, παρά την διαφορά δυναμηκότητας από τις άλλες ομάδες που ήρθαν από πιο ανεπτυγμένες ποδοσφαιρικά χώρες.

Στο Τουρνουά, εκτός από την ΕΝ.Α.Δ. έλαβαν  μέρος ομάδες Παίδων από μεγάλες ομάδες όπως, Σεβίλλη (Ισπανία), Ντόρτμουντ (Γερμανία), Rostov-Na-Donu (Ρωσία), Antalya (Τουρκία), Pleven (Βουλγαρία), Yantai (Κίνα), Yerevan (Αρμενία).

Οι αγώνες:

Στον πρώτο αγώνα (05/05/18) της ομάδα  της ΕΝ.Α.Δ. στο διεθνές τουρνουά στο Rostov,  έπαιξε με αντίπαλο την Yerevan (Αρμενία) στον οποίο ηττηθήκε με σκορ 7-0.

Στον δεύτερο αγώνα ανκαι προηγήθηκε με 2-0 με γκολ του Pavel Melichenko,  χάνοντας και πέναλτι στο 2-0 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή ισοφαρίστηκε δυστυχώς στα τελευταία λεπτά από την ομάδα Dortmund (Γερμανία).

Στον τρίτο αγώνα η  ομάδα  στο τουρνουά στο Rostov έπαιξε  με αντίπαλο την Pleven (Βουλγαρία), στον οποίο ηττήθηκε με  5-0.

Στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα της ΕΝΑΔ ηττήθηκε με  5-0 από την Τουρκική Αττάλεια.

 Η αποστολή στο Τουρνουά

Το Τουρνουά, αποτελεί για τους διοργανωτές του επίσημη πρόβα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στη Ρωσία το καλοκαίρι, καθώς οι αγώνες για το Τουρνουά θα διεξαχθούν στα ολοκαίνουρια γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η πρόσκληση προς το Σωματείο   αφορά στο γενικότερο πλαίσιο συνεργασίας και στις στενές σχέσεις που έχει αναπτύξει και διατηρεί ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς με το Δήμο του Rostov.

Η αποστολή της ομάδας   αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές μας και τους συνοδούς τους, τον Αντιδήμαρχο και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου μας, και 2 Δημοτικούς Σύμβουλους του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς, το Γιώργο Πολυβίου, με τον οποίο το Σωματείο  έχει συνεργασία σε επίπεδο κλιμακίου Κ19 με την Ακαδημία του (Olimpico Sports Centre) και τον προπονητή της Κ19 του Σωματείου μας, Ιωσήφ Κωνσταντινίδη