Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΕΝΑΔ: Τεχνικός διευθυντής ο Σάσα Γιοβάνοβιτς.

Create: 07/09/2018 - 23:53

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ., με γνώμονα την ποιοτική αναβάθμιση, αξιοποίηση και ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών ταλέντων της περιοχής, τα θετικά αποτελέσματα και τη σωστή και επαγγελματική οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημιών του, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας σε επίπεδο Ακαδημιών με τον καταξιωμένο Προπονητή Sasa Jovanovic (UEFA PRO License).

O Sasa Jovanovic δεν είναι ούτε άγνωστος ούτε και ξένος προς το Σωματείο μας, αφού κατά το παρελθόν διετέλεσε με επιτυχία προπονητής της Α’ ομάδας της ΕΝ.Α.Δ. και διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου.

Ο Sasa Jovanovic, αναλαμβάνει άμεσα χρέη Υπεύθυνου Ανάπτυξης στις Ακαδημίες της ΕΝ.Α.Δ. και θα έχει τον πλήρη έλεγχο, ευθύνη και εποπτεία για τις Ακαδημίες της ΕΝ.Α.Δ. σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων της λειτουργίας, αναβάθμισης, οργάνωσης, προπονήσεων και ανάπτυξης για όλες τις ηλικίες / κλιμάκια.

Τα κλιμάκια που θα δημιουργηθούν αφορούν τα παιδιά ηλικίας από 4 ετών μέχρι 16 ετών ενώ θα δημιουργηθεί και τμήμα για τερματοφύλακες.

Τη στελέχωση των Ακαδημιών και την επιλογή των προπονητών και άλλου προσωπικού έχει αναλάβει προσωπικά ο Sasa Jovanovic οποίος έχει ξεκινήσει ήδη δουλειά. Η επίσημη ανακοίνωση για τη στελέχωση θα αναρτηθεί στην καινούργια και επίσημη σελίδα της Ακαδημίας ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς στο Facebook τις επόμενες μέρες.

Oι εγγραφές για τη νέα περίοδο 2018/2019 έχουν ήδη αρχίσει. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε θέμα αφορά στις Ακαδημίες της ΕΝ.Α.Δ. όπως επίσης και για τις εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τα ακόλουθα τηλέφωνα:

99617186 (Στέλιος Χ"Σολωμού)
99890587 (Μηνάς Βασιλειάδης)
99339153 (Sasa Jovanovic)

Επίσης, ξεκίνησε να λειτουργεί η επίσημη σελίδα της Ακαδημίας της ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς στο Facebook από όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα που αφορούν την Ακαδημία.