Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΕΓΕΙΑ 2014: Το μήνυμα του αρχηγού.

Create: 04/05/2017 - 00:41

Στην τελική ευθεία μπήκε σήμερα η κούρσα του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας και σημαντικές εκκρεμότητες θα αρχίσουν πλέον να ξεκαθαρίζουν τόσο στην πάνω όσο και στην κάτω ζώνη της βαθμολογίας.

H ΠΕΓΕΙΑ 2014 εξήλθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την ΜΕΑΠ και ανέβηκε στους 34 βαθμούς.

Ο αρχηγός της ομάδας Πάμπος Μιχαήλ μιλώντας σχετικά ανέφερε:

«Στο παιχνίδι με την ΜΕΑΠ η ομάδα μας παρατάχθηκε με μερικές αλλαγές ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής κι άλλοι παίκτες.  Μείναμε πίσω στο σκορ από μια στημένη φάση ομως στη συνέχεια Αντιδράσαμε  και ειδικά στο δεύτερο Ημίχρονο μετά την ισοφάριση είχαμε πολλές κλασσικές ευκαιρίες να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα απομένουν άλλα τρία παιχνίδια. Στόχος οι νίκες και να ανέβει η ομάδα όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Πάμπου Μιχαήλ. «  Απομένουν τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε και να κλείσουμε την χρονιά όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα . Η θέση μας στην βαθμολογία σε σχέση την δυναμικότητα της ομάδας σίγουρα μας άδικα Όμως βλέπουμε μπροστά και σίγουρα η φετινή ομάδα αποτελεί μια πολύ καλή βάση στην οποία Μπορεί να χτιστεί η ομάδα της Πέγειας ώστε να πρωταγωνιστήσει την καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν».

Καταλήγοντας ο αρχηγός της ομάδας έστειλε μήνυμα ευχαρίστησης προς όλους στην ομάδα.

« Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω πάνω από όλους τους συνποδοσφαιριστές μου που παρά τις όποιες δυσκολίες κάναμε μια αξιόλογη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα,τους προπονητές από την αρχή της σεζόν έως σήμερα, το συμβούλιο που ήταν συνεπές σε όλες του τις υποχρεώσεις απέναντι μας και  τέλος τους φιλάθλους μας για την σημαντική στήριξή τους και να είναι σίγουροι πως η ομάδα της Πέγειας έχει μέλλον μπροστά της και θα τους χαρίσει πολλές χαρές τα επόμενα χρόνια», κατέληξε ο Μιχαήλ.