Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΕΓΕΙΑ 2014: Έφυγε ο Ζόρζ Οικονόμου, ήρθε ο Δημοσθένους.

Create: 07/19/2020 - 15:57

Ο νεαρός επιθετικός της Πέγειας Ζορζ Οικονόμου ύστερα από μια καλή παρουσία στην Πέγεια θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρουμανία και αποτελεί παρελθον από την ομάδα. Την ίδια ώρα η Πέγεια ανακοίνωσε τον Πάμπο Δημοσθένους. Ένας παίκτης με εμπειρία αλλά ψάχνει τα πατήματα για να βρεί τον παλιό καλό εαυτό του.

Οι ανακοινώσεις:

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή Πάμπο Δημοσθένους .

Ο Πάμπος είναι ένας έμπειρος, ικανότατος ποδοσφαιριστής ο οποίος πέρασε με μεγάλη επιτυχία από την Α' ομάδα της ΠΑΦΟΣ FC έχοντας αρκετές συμμετοχές στη Α' κατηγορία.

Αγωνίστηκε επίσης στη Νέα Σαλαμίνα, στην Αναγέννηση Δερύνειας, στον Άρη Λεμεσού, στον Ακρίτα Χλώρακας και στον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας. Καλωσορίζουμε τον Πάμπο στην ΠΕΓΕΙΑ και είμαστε σίγουροι πως με την εμπειρία του και τις ικανότητες του θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας”.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Οικονόμου για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα μας.

Με λύπη αλλά ταυτόχρονα με χαρά λύνεται πολύ φιλικά η συνεργασία μας.

Λύπη γιατί αποχωρεί ένα δικό μας παιδί, ένας πολύ καλός ποδοσφαίριστης, ένας ποδοσφαιριστής που έχει δώσει τα πάντα για την ομάδα μας και ένας εξαίρετος χαρακτήρας.

Χαρά γιατί μέσω της ομάδας μας του άνοιξε μια άλλη πόρτα για το εξωτερικό . Αποδέχθηκε την πρόταση αυτή και ανοίγει φτερά για ένα καλύτερο μέλλον.

Σαν σωματείο δεν θέλουμε να στερήσουμε ποτέ σε οποιοδήποτε ποδοσφαίριστη την ευκαιρία αυτή έτσι και στην περίπτωση του Γιώργου ήμασταν και εμείς θετικοί.

Γιώργο σε ευχαριστούμε και πάλι θερμά , σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την νέα σου ομάδα και η πόρτα της Πέγειας θα σου είναι πάντα ανοικτή”.