Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΕΓΕΙΑ 2014: Σπουδαία κίνηση με Ντάλτον.

Create: 08/08/2020 - 22:50

Σε μια σπουδαία μετεγγραφή προχώρησε η Πέγεια που απόκτησε τον ακραίο μεσοαμυντικό Γιώργο Γεωργίου Ντάλτον και προσθέτει ποιότητα και ταχύτητα και εμπειρία στην ομάδα της.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 33χρονο μέσο ποδοσφαιριστή Γιώργο Γεωργίου.

Ο Γιώργος είναι ένας πολύ έμπειρος, ικανότατος, τεχνίτης ποδοσφαιριστής τον οποίο θα ήθελε να έχει στο ρόστερ της η οποιαδήποτε ομάδα.

Πέρασε με μεγάλη επιτυχία από πάρα πολλές ομάδες όπως της Πάφου Fc, της Αέζ, του Χαλκάνωρα, του ΘΟΙ Λακατάμιας, του Εθνικού Λατσιών, του Νίκου και Σωκράτη Ερήμης, του Ακρίτα Χλώρακας, της Ενάδ, του Ατρόμητου Γεροσκήπου, έχοντας αρκετές γεμάτες συμμετοχές σε όλες τις ομάδες.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην ΠΕΓΕΙΑ και είμαστε σίγουροι πως με την εμπειρία του και τις ικανότητες του θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας.

Επίσης επί της ευκαιρίας των γενεθλίων του που είναι σήμερα θα θέλαμε να του ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και ότι καλύτερο στη ζωή του με πολλές επιτυχίες και υγεία πάνω απ'όλα!»