Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Η δικαίωση του «Κάτσεμπαχ» και το ξεπέταγμα της ΕΝΑΔ.

Create: 03/18/2018 - 17:42

Η ΕΝΑΔ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος γ’ κατηγορίας στον δεύτερο γύρο και με αντεπίθεση διαρκείας έκανε άλματα στην βαθμολογία, φθάνοντας στους 37 βαθμούς και στην έκτη θέση του πίνακα.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο παραμένει αήττητη, ενώ κατάφερε να κερδίσει όλες τις ομάδες που ψάχνουν άνοδο στην πιο πάνω κατηγορια. Τελευταίο της θύμα η Πέγεια την οποία κέρδισε καθαρά με 2-0 ύστερα από καλή εμφάνιση με τέρματα των Ρατζίπ και Ανουάρ.  Ο Νατζίπ είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 9 τέρματα.

Ο κόουτς της ΕΝΑΔ  Κώστας Σωκράτους πρέπει πάντως να νοιώθει διπλά δικαιωμένος για το φετεινό επίτευγμα της ομάδας του.

Όταν το περασμένο καλοκαίρι, κανένας Κύπριος παίκτης δεν ήθελε να παίξει στην ΕΝΑΔ, κατάφερε να φέρει παίκτες από όλη την Ευρώπη, ηλικίας από 18 ετών μέχρι και 21 ετών και σήμερα να έχει φτιάξει ομάδα προδιαγραφών.

Το εγχείρημα ήταν όντως δύσκολο. Οι παίκτες που ήρθαν,  είχαν καλά τεχνικά χαρακτηριστικά   και ήξεραν μπάλα.

Για να δέσουν όμως σαν ομάδα ήθελαν τον χρόνο τους με αποτέλεσμα η ΕΝΑΔ να χάσει βαθμούς και έδαφος στο ξεκίνημα. Όταν οι παίκτες δούλεψαν μαζί με τους προπονητές τους και η ομάδα ρόλαρε πήραν τα αποτελέσματα.

Φυσιολογικά σήμερα ο Κώστας Σωκράτους νοιώθει δικαιωμένος για τις επιλογές και την δουλειά του και η διοίκηση διπλά ευχαριστημένη για την ομάδα και τους παίκτες τους. Οι περισσότεροι είναι στο μετεγγραφικό στόχαστρο άλλων ομάδων, την ίδια ώρα όμως που έχουν συμβόλαια και την νέα περίοδο με την ΕΝΑΔ.