Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΕΝΑΔ: Στοχεύει πλήρης αναβάθμιση ακαδημιών με Γιώργο Πολυβίου

Create: 05/06/2017 - 01:25

Η διοίκηση της ΕΝΑΔ ανακοίνωσε την πρόσληψη του  προπονητή Γιώργου Πολυβίου, στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή και Υπεύθυνου Ανάπτυξης των Ακαδημιών του σωματείου.

Ο Πολυβίου θα έχει τον πλήρη έλεγχο και εποπτεία για την αναβάθμιση και την οργάνωση των Ακαδημιών τόσο σε επίπεδο λειτουργίας όσο και σε επίπεδο προπονήσεων και ανάπτυξης για όλες τις ηλικίες / κλιμάκια.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ., σε πλήρη συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς, κάνοντας πράξη την άμεση ανάγκη για πλήρη αναδιοργάνωση, αναδιάρθρωση, ποιοτική αναβάθμιση, αξιοποίηση και ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών ταλέντων της περιοχής, θετικά αποτελέσματα και σωστή και επαγγελματική οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημιών του, ανακοινώνει ότι η πλήρης διαχείριση των Ακαδημιών περιέρχεται στο Σωματείο.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας σε επίπεδο Ακαδημιών με τον καταξιωμένο Προπονητή Γιώργο Πολυβίου, του οποίου η πορεία, το έργο και τα αποτελέσματα σε επίπεδο Ακαδημιών και όχι μόνο, μιλούν από μόνα τους.

Ο Γιώργος Πολυβίου, αναλαμβάνει άμεσα χρέη Τεχνικού Διευθυντή και Υπεύθυνου Ανάπτυξης στις Ακαδημίες της ΕΝ.Α.Δ. και θα έχει τον πλήρη έλεγχο και εποπτεία για την αναβάθμιση και την οργάνωση των Ακαδημιών τόσο σε επίπεδο λειτουργίας όσο και σε επίπεδο προπονήσεων και ανάπτυξης για όλες τις ηλικίες / κλιμάκια.

Τα κλιμάκια που θα δημιουργηθούν αφορούν όλες τις ηλικίες, από 2011 – 1999 / U6 – U19 ενώ θα δημιουργηθεί και τμήμα για τερματοφύλακες.

Το θέμα της στελέχωσης των Ακαδημιών και της επιλογής των προπονητών έχει αναλάβει προσωπικά ο Γιώργος Πολυβίου και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.

Τέλος, οι εγγραφές για τη νέα περίοδο 2017/2018 έχουν ήδη αρχίσει ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Μαΐου δωρεάν τόσο για όλα τα παιδιά που βρίσκονται ήδη στις Ακαδημίες της ΕΝ.Α.Δ. όσο και για όποια παιδιά επιθυμούν να ενταχθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε θέμα αφορά στις Ακαδημίες της ΕΝ.Α.Δ. όπως επίσης και για τις εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα πιο κάτω τηλέφωνα:

99413748 (Γιώργος Πολυβίου) / 99635626 (Τάκης Βουρνάρης) / 99613130 (Γιώργος Θεοδοσίου) / 99683998 (Μάριος Αβραάμ)».