Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΕΝΑΔ: Ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις

Create: 10/13/2016 - 23:46

Η Διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ΕΝ.Α.Δ. καλούν τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν μαζικά το παρόν τους στο γήπεδο για να σπρώξουν την ομάδα μας προς το θετικό αποτέλεσμα στο δύσκολο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΛΚΗ Ορόκλινης στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς το Σάββατο 15/10/2016 η ώρα 15:30.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας περιόδου 2016/2017 και τόσο το όνομα όσο και η δυναμικότητα του αντιπάλου, εκ των προτοπόρων της βαθμολογίας και εκ των βασικών διεκδικητών ενός εκ των τριών εισητιρίων ανόδου, αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα μας από τη μια να μετρήσει δυνάμεις και από την άλλη  να κυνηγήσει με επιπλέον κίνητρα το θετικό αποτέλεσμα. Συνεπώς η παρουσία όλων στο γήπεδο με σκοπό τη στήριξη της ομάδας μας κρίνεται παραπάνω από επιβεβλημένη.

Τα εισητήρια έχουν οριστεί στην τιμή των €10,00 ενώ στην είσοδο θα συνεχιστεί και η διάθεση των καρτών διαρκείας. Επίσης εντός του γηπέδου θα λειτουργεί και η καντίνα με ποικιλία ειδών φαγητού και ποτού.

 

www.enadfc.com