Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΕΝΑΔ: «Δεν ανεχόμαστε την παραπληροφόρηση και προπαγάνδα»

Create: 02/11/2017 - 01:21

Η  διοίκηση της ΕΝΑΔ, με ανακοίνωση της τοποθετήθηκε στις διαμαρτυρίες της πλευράς του Ακρίτα, για τη διαιτησία στο μεταξύ τους παιχνίδι το περασμένο Σάββατο (4/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παραθέτουμε τη φάση του πέναλτι που κέρδισε η ομάδα μας στον εντός έδρα αγώνα με τον Ακρίτα Χλώρακας (04/02/2017) όπως επίσης και τη φάση στην οποία η ομάδα του Ακρίτα ζήτησε πέναλτι στον ίδιο αγώνα.

 

Υπενθυμίζουμε ότι για τις δύο αυτές συγκεκριμένες φάσεις το Σωματείο του Ακρίτα με επίσημη του ανακοίνωση αλλά και με δηλώσεις παραγόντων του σε ΜΜΕ, μεταξύ άλλων διαμαρτυριών και βολών προς πάσα κατεύθυνση, αναφέρει ότι προχωρά σε καταγγελία του Διαιτητή και του Α’ Βοηθού του συγκεκριμένου αγώνα.

 

Με την ανάρτηση του βίντεο των δύο αυτών φάσεων, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι πρόθεση του Σωματείου μας δεν είναι να έρθει σε καμιά αντιπαράθεση με κανένα Σωματείο, τα οποία θεωρούμε αντιπάλους μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων και όσο διαρκεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, και στα οποία δίνουμε πάντα συγχαρητήρια όταν μας κερδίζουν.

 

Από την άλλη όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε επίσης ότι δεν ανεχόμαστε να αποτελέσουμε ως Σωματείο βήμα παραπληροφόρησης και προπαγάνδας για κανένα Σωματείο, ούτε να εμπλακούμε και να χρησιμοποιηθούμε ως Σωματείο με κανένα τρόπο σε παιχνιδάκια σκοπιμότητας κανενός Σωματείου που επιχειρεί να ασκήσει πίεση προς πάσα κατεύθυνση με διάφορους τρόπους και τακτικές επιδιώκοντας να τύχει «ευνοϊκής» μεταχείρισης σε επόμενους αγώνες. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι καθώς πλησιάζει το τέλος του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού κορυφώνεται, με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

Τέλος, για όσους φίλους του ποδοσφαίρου το επιθυμούν και δεν ήταν στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και για όσους ήταν στο γήπεδο αλλά μετά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες νοιώθουν την ανάγκη να σιγουρευτούν τόσο για το ότι βρίσκονταν στο σωστό γήπεδο παρακολουθώντας το σωστό αγώνα όσο και αν αυτά που έβλεπαν όντως συνέβησαν όπως τα είδαν με τα μάτια τους, ενημερώνουμε ότι ολόκληρος ο αγώνας θα είναι διαθέσιμος στη σελίδα του Σωματείου μας στις επόμενες μέρες».