Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΕΝΑΔ: Αρχηγός για έβδομη χρονιά ο Μπογκτάνοφ.

Create: 07/19/2016 - 19:18

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στόιλ Μπογκντάνοφ ανακοίνωσε η ΕΝΑΔ, με τον Βούλγαρο μεσοαμυντικό να ετοιμάζεται πλέον για την 7η σερί σεζόν του στην ομάδα της Πόλης Χρυσοχούς.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Bogdanov Stoil για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2016/2017.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε μετά από κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, έτσι ο ποδοσφαιριστής Bogdanov Stoil, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Σωματείου, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα μας για έβδομη συνεχόμενη χρονιά».

H νέα διοίκηση της ΕΝΑΔ

Εξάλλου, την Πέμπτη 14/07/2016 πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς η οποία ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας διοικητικών και εξωδιοικητικών παραγόντων που υπηρέτησαν όλα αυτά τα χρόνια το Σωματείο, για να ξεπεραστεί το αδιέξοδο που προέκυψε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 27/05/2016 μετά την παραίτηση του απερχόμενου Δ.Σ. και την μη εκλογή νέου Δ.Σ.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση διεξήχθη με την παρουσία πολλών φίλων του Σωματείου και βασικό θέμα συζήτησης ήταν η συγκρότηση νέου Δ.Σ. και κατ' επέκταση η συνέχιση των λειτουργιών του Σωματείου.

Μετά από έντονο προβληματισμό και συζήτηση για το μέλλον του Σωματείου και προ του κινδύνου το Σωματείο να αναστείλει τις λειτουργίες του, μετά από την εκδήλωση ενδιαφέροντος από νέα άτομα για συμμετοχή αλλά και μετά από πιέσεις πολλών φίλων του Σωματείου προς τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. να παραμείνουν στη Διοίκηση, συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. του Σωματείου το οποίο στη συνέχεια καταρτίστηκε σε σώμα.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς είναι:

Πρόεδρος:  Γιαννάκης Θεολόγου

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Ντίνος Παρασκευά

Α' Αντιπρόεδρος: Γιώτης Π''Χριστοφή

Β' Αντιπρόεδρος: Στάθης Π''Ευσταθίου

Γ' Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Πέτρου (Λαυρέντης)

Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Θεοδοσίου

Ταμίας: Χάρης Παρασκευά, Γιώργος Θεοδοσίου

Εκπρόσωπος Τύπου: Μάριος Αβραάμ

Μέλη: Παναγή Λευτέρης, Ιωάννου Ιωάννης, Ματθαίου Ματθαίος, Αντρέας Τούττουλος

Έφοροι Γηπέδου / Γυμνασίαρχοι: Τάκης Βουρνάρης, Ηράκλης Λουκά, Χάρης Χ''Χαραλάμπους, Κυριάκος Κλεάνθους

Έφοροι / Συντονιστές Ακαδημιών: Γιώργος Γεωργίου, Βάσος Λεωνίδου

Έφοροι / Συντονιστές Φιλάθλων: David Carbine, Iwan Mc Owens