Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΕΝΑΔ: Ανακοίνωσε Πάουλο Σέρτζιο.

Create: 09/07/2016 - 19:42

Την έναρξη της συνεργασίας με τον 35χρονο Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό, κάτοχο και πορτογαλικού διαβατηρίου, Πάουλο Σέρζιο, ανακοίνωσε η διοίκηση της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Paulo Sergio Ferreira Gomes.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής είναι κάτοχος Πορτογαλικού διαβατηρίου, και αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως μέσος, ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις ομάδες FC Amares, VILAVERDENSE FC, Moreirense FC, A. Academica C.O.A.F, UD Leiria, ΑΓ. ΝΑΠΑ, SC Beira Mar, ΑΕΚ ΚΟΥΚΛΙΩΝ, ΠΑΦΟΣ F.C. και Muscat.

Το Δ.Σ. του Σωματείου καλωσορίζει τον Paulo Sergio Ferreira Gomes στη μεγάλη οικογένεια της ΕΝ.Α.Δ. και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

«Φιρμάνι» και για το τρίο της τεχνικής ηγεσίας.

Η ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σάββα Σοφοκλέους και τους συνεργάτες του.

"Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σάββα Σοφοκλέους, ο οποίος αναλαμβάνει να καθοδηγήσει αγωνιστικά την ομάδα ανδρών στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.

Ο 38χρονος προπονητής, είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA A και πτυχίου γυμναστή, και κατά το παρελθόν εργάστηκε σε ΑΕΖ & Κων.&Ευρ. Τραχωνίου ενώ τις τελευταίες δύο περιόδους εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή σε Πανιώνιο και Λεβαδιακό.

Άμεσοι συνεργάτες του Σάββα Σοφοκλέους στον πάγκο της ΕΝ.Α.Δ. θα είναι οι προπονητές Αντρέας Χαραλάμπους και Γιαννάκης Σαμψών.

Το Δ.Σ. του Σωματείου καλωσορίζει τον Σάββα Σοφοκλέους στη μεγάλη οικογένεια της ΕΝ.Α.Δ. και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".