Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ανεβαίνει ο Ακρίτας. Ήττα σοκ η Πέγεια.

Create: 03/31/2018 - 22:35

Σημαδιακή η  27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας για τον Ακρίτα που τον φέρνει μια ανάσα από την άνοδο στην β’ κατηγορια.

Η  Πέγεια δεν νίκησε ούτε τα προβλήματα ούτε τις απουσίες και ηττήθηκε με 0-1 μέσα στην έδρα της από την Ελπίδα Αστρομερίτη.

«Τεράστια» νίκη της  ΕΝΑΔ επί της ΜΕΑΠ. Ήττα που ισοδυναμεί με υποβιβασμό και μαθηματικά για τον Φοίνικα. Ηττήθηκε από τον Εθνικό Λατσιών με σκορ 2-1.

Ο  Ακρίτας Χλώρακας  του Άγγελου Ευθυμίου επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-4 τον Διγενή Ύψωνα και σε συνδυασμό με την ήττα της Πέγειας ξέφυγε επτά βαθμούς από την τέταρτη θέση και έκανε άλμα στην βαθμολογία και δικαιολογημένα είναι μια ανάσα από την άνοδο στην β΄κατηγορια

Η Πέγεια με αγωνιστικά προβλήματα, ηττήθηκε μέσα στην έδρα της με 1-0 και  το «όνειρο» της ανόδου απομακρύνθηκε  καθώς η απόσταση από την τρίτη προνομιούχα θέση έχει απομακρυνθεί αρκετά.

 

Επιστροφή στις νίκες για την ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς . Η ομάδα του Κώστα Σωκράτους επικράτησε της ΜΕΑΠ με 3-1 μέσα στην Πόλη φθάνοντας τους 40 βαθμούς.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΠΕΓΕΙΑ 2014

0-1

ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ

ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ

1-3

Π.Ο. ΟΡΜΗΔΕΙΑΣ

ΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ

3-1

ΜΕΑΠ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

5-4

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ

ΑΠΕΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

4-3

ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ

ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ

2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΣ.ΛΥΜΠΙΩΝ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ

2-1

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ