Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ακρίτας: Ξεκινά με στόχο το πρωτάθλημα.

Create: 07/12/2017 - 01:34

Η Διοίκηση του Ακρίτα Χλώρακας, το τεχνικό team και οι παίχτες συναντήθηκαν για πρωτη φορά πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την καινούργια σεζόν. Οι παλιοί παίχτες γνωρίστηκαν με τα καινούργια αποκτήματα της ομάδας και συζήτησαν για τους στόχους τους. Ο στόχος της ομάδας είναι ένας " Όλοι μαζί στην προσπάθεια της ομάδας μας για άνοδο ξανά στην δευτερη κατηγορία".

Εξάλλου, πραγματοποιήθηκε χθες η δημοσιογραφική διάσκεψη της ομαδας   ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Ο πρόεδρος της ομάδας μας Σωφρόνης Σωφρονίου και ο προπονητής Άγγελος Ευθυμίου αναφέρθηκαν στην φετινή προσπάθεια του Ακρίτα, δηλώνοντας δημοσία πως μοναδικός στόχος είναι η άνοδος για να είναι επιτυχημένη η χρονιά.

Ο προπονητής της ομάδας   Άγγελος Ευθυμίου δήλωσε:
«Αυτά που θα πω αντιπροσωπεύουν και τον Γιάννη Χριστοδούλου (Βοηθός προπονητής και Γυμναστής μας ) και τον Άντρο Παπαϊωάννου (προπονητής τερματοφυλάκων). Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στο ιστορικότερο σωματείο της Πάφου. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην Β’ κατηγορία. Θα είναι αποτυχία αν δεν έρθει η άνοδος. Για μένα έχει σημασία να επιστρέψουμε σωστά. Να καθιερωθούμε στην Β΄ κατηγορία. Όσον αφορά το ρόστερ, πήραμε όσους παίκτες θέλαμε. Μας έμεινε μόνο κενή η θέση του επιθετικού. Στις 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά της ομάδας και στις 24 θα είναι η πρώτη επίσημη προπόνηση. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι η ομάδα αποτελείτε από Παφίτες παίκτες και απο έναν ξένο τον Μουτίνιο, που νιώθει Παφίτης μετά από τόσα χρόνια στην πόλη μας».

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ 1971...