Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ακρίτας: Τέσσερις μετεγγραφές με το «καλημέρα»

Create: 04/13/2017 - 19:02

Ντεμαράζ μετεγγραφών για τον Ακρίτα όπου ολοκλήρωσε ήδη τέσσερις μετεγγραφές πριν το Πάσχα.

Απόκτησε τους Σωκράτη Σωκράτους και Ρολάνδο Μιχαήλ από την Πάφο, τον Λάμπρο Φυλακτού και τον Κυριάκο Μιχαηλίδη από την Γεροσκήπου FC.

Oι ανακοινώσεις:

«Πρώτη μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας με την απόκτηση του συμπολίτη μας Σωκράτη Σωκράτους. Ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας επιστρέφει με σκοπό να βοηθήσει με τον δυναμισμό και την εμπειρία του την ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει στην νέα αγωνιστικη περίοδο. Καλωσορίζουμε τον Σωκράτη στην οικογένεια του ΑΚΡΙΤΑ ΧΛΩΡΑΚΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

«Δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μας, ο 25χρονος αμυντικός Λάμπρος Φυλακτού. Ο Λάμπρος παρά το νεαρό της ηλικίας του θεωρείται αρκετά έμπειρος λόγω της παρουσίας του σε αρκετές ομάδες. Η οικογένεια του Ακρίτα καλωσορίζει τον Λάμπρο και του εύχεται τα καλύτερα».

«Τρίτη μεταγραφή για την ομάδα μας ο 20χρόνος δεξιοπόδαρος ακραίος επιθετικός. Ο Ρολάνδος Μιχαήλ είναι ο πρώτος από τους πέντε νεαρούς που αναμένονται να βρίσκονται στην ομάδα μας την φετινή χρονιά. Η οικογένεια του Ακρίτα τον καλωσορίζει και του εύχεται τα καλύτερα»

“Τέταρτη μεταγραφή για την ομάδα μας ο 22χρονος πολυθεσήτης αμυντικός Κυριάκος Μιχαηλίδης. Ο Κυριάκος μετά από μια γεμάτη χρονιά με την ομάδα της Κολώνης έρχεται στην ομάδα μας, αφού στόχος μας εκτός από την ενίσχυση της είναι το μπόλιασμα με νεαρούς φιλόδοξους ποδοσφαιριστές. Του ευχόμαστε καλές επιτυχίες”