Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ακρίτας: «ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»

Create: 02/20/2017 - 00:04

Ο Ακρίτας Χλώρακας μετά και την ήττα από την Πάφο με 2-1 οπισθοχώρησε ακόμη πιο πολύ στην βαθμολογία και πλέον το μέλλον του στην β’ κατηγορία είναι αβέβαιο.

Το μέλος του Δ.Σ. Φίλιος Αδάμου σε τοποθέτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγχάρηκε την Πάφο, όμως την ίδια ώρα έστειλε το μήνυμα ότι  και αν ο Ακρίτας πάει διβάθμιση, έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Η Δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Πάφου για την σημερινή της νίκη και για την άνοδο στην α κατηγορία. Προσωπικά εύχομαι η ομάδα της πόλης μας να γίνει μια ισχυρή ποδοσφαιρική δύναμη στον τόπο μας. Παράλληλα θα ήθελα να κακίσω τις ευχές αυτών των πολύ λίγων φιλάθλων της Πάφου που εύχονται διαβάθμιση και διάλυση του ΑΚΡΙΤΑ. Θα ήθελα να τους θυμίσω ότι ο ΑΚΡΙΤΑΣ από το 1971 είναι ιστορία και αποτελούσε το φυτώριο για τις μεγαλύτερες ομάδες της Πάφου. Να τους θυμίσω ότι ο ΑΚΡΙΤΑΣ δεν αποτελεί συγχώνευση κάποιων ιστορικών ομάδων της ΠΑΦΟΥ. Ο ΑΚΡΙΤΑΣ είτε πάει διαβάθμιση είτε όχι θα είναι εκεί για πολλά χρόνια γιατί έχει ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» .