Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ακρίτας: Ο στόχος, οι υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές και η κριτική στον Φίλιο Αδαμου

Create: 04/29/2018 - 14:44

O Ακρίτας πέτυχε τον πρώτο μεγάλο στόχο που ήταν η άνοδος της ομάδας στην β’ κατηγορία. Ύστερα από μια καλή και σταθερή παρουσία σε όλο το πρωτάθλημα, πέτυχε τον στόχο. Ο Άγγελος Ευθυμίου με τους συνεργάτες του μαζί με τους παίκτες δούλεψαν σκληρά και το μέλλον τους ανήκει. Στα θετικά ότι κατάφεραν και προώθησαν κάποιους παίκτες από τις μικρές ομάδες του Ακρίτα, αφού σιγά σιγά η πρώτη ομάδα πρέπει να στελεχώνεται από δικούς της παίκτες και οι ακαδημίες να αποτελέσουν φυτώριο για την πρώτη ομάδα, όπως ήταν τις παλιές καλές εποχές. Χαρακτηριστικό ότι φέτος πήραν  χρόνο και έπαιξαν με την πρώτη ομάδα οι Κ.Αδάμου, Πίτσιλος, Γιάννης Παπακλεοβούλου, Νίκος Μπαλαμπανίδης, Ντάνιελ Βλατούτ, Στέργιος Καλαϊτσίδης, παιδιά προερχόμενα από τις ακαδημίες της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας Φίλιος Αδάμου μετά και την ολοκληρωση του πρωταθλήματος, έκανε ένα πρώτο απολογισμό, ρίχνοντας όμως και τα «πυρά» του προς τους καλοθελητές για την κριτική που δέχεται, κυρίως για την  παρουσία των αγωνιστικών τμημάτων στα προαιρετικά πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

Η δήλωση του Κύριου Αδάμου:

«Τελείωσε σήμερα το πρωτάθλημα που ως γνωστό η ομάδα μας κατάφερε να πάρει ΠΑΝΆΞΙΑ την άνοδο στην Β κατηγορία.

Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος που θέσαμε από την αρχή .

Ο δεύτερος στόχος ...Ο τελικός του κυπέλλου ...Και αυτός επιτεύχθηκε .

Σαν διοίκηση με το προπονητικό τιμ βάλαμε και τρίτο στόχο ...την προώθηση δικών μας παιδιών από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα .

Και αυτός επιτεύχθηκε . Πολλοί μας αμφισβητούσαν στην αρχή επικαλούμενοι το πολύ μικρό ροστερ που είχαμε . Αυτό το μικρό ροστερ λοιπόν αποτελείτο με παίχτες χαρακτήρες ...με παίχτες με καρδιά ...με παίχτες με ταλέντο ...Και με την προσθήκη στην ομάδα αυτών των νεαρών πετύχαμε τους στόχους μας . Το προπονητικό μας τιμ σε καμία περίπτωση δεν δίστασε και σε κρίσιμους αγώνες να χρησιμοποιήσει αυτούς τους νεαρούς .

Πριν μερικά χρόνια όταν έλεγα προσωπικά ότι ο ΑΚΡΙΤΑΣ έχει ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ κάποιοι με ειρωνεύονταν.

Εμείς βλέπαμε πάντα το δάσος και όχι τα δεντράκια .Μπράβο στους προπονητές μας γιατί πέτυχαν σε όλα .

Από την άλλη με λυπεί ιδιαίτερα η κριτική που δέχομαι τόσο εγώ όσο και συνεργάτες μου για την κακή πορεία που έχουν κάποια από τα αγωνιστικά μας τμήματα. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αλλά σε καμία περίπτωση η προώθηση των πιο πάνω ποδοσφαιριστών δεν επηρέασε την κακή πορεία των αγωνιστικών μας τμημάτων . Ξέραμε από την αρχή τις αδυναμίες μας αφού τα τελευταία 2 χρόνια αξιόλογοι ποδοσφαιριστές μας έφυγαν είτε πήγαν σε άλλη ομάδα είτε σταμάτησαν . Φέτος τόσο στο κ16 όσο και στο Κ17 πολλοί παίχτες για διάφορους λόγους έχουν σταματήσει .

Συγχαίρω αυτά τα παιδιά που συνεχίζουν να αγωνίζονται ...Που συνεχίζουν να δίνουν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο ....αυτους τους γονεις που συνεχιζουν να ειναι διπλα στις ομαδες μας και παράλληλα καλω όλα τα παιδιά να σταθούν κοντά στην ομάδα αυτά τα 5 τελευταία παιχνίδια ...να δώσουμε την μάχη μας και η ομάδα θα παραμείνη στην κατηγορία .

Τέλος καλώ όλα τα παιδιά και τους γονείς της Ακαδημίας να είναι παρόν στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ ΤΟ ερχόμενο Σάββατο και σαν μια οικογένεια να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου» .