Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ακρίτας: Με βούλα Νεοφύτου και Λοϊζος Κακογιάννης.

Create: 07/02/2016 - 00:52

Ο Ακρίτας ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην διεθνή κεντρικού αμυντικού  Λοΐζου Κακογιάννη  αλλά και του Γιώργου Νεοφύτου. Οι δύο παίκτες προέρχονται από την Λεμεσό.

Επίσης ανακοινώθηκε η επιστροφή του Νίκου Σάββα έπειτα από τρία χρόνια και η ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τότη Λουκαΐδη για τρίτη σερί σεζόν.

Η ανακοίνωση για τον Κακογιάννη: «Νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι από σήμερα ο αμυντικός Λοΐζος Κακογιάννης. Ο έμπειρος αμυντικός με την γνωστή παρουσία του στα κυπριακά γήπεδα έρχεται να θωρακίσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε τον Λοΐζο στην οικογένεια του Ακρίτα Χλώρακας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Η ανακοίνωση για τον Νεοφύτου: «Νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι από σήμερα ο 22 χρόνων ακραίος επιθετικός Γιώργος Νεοφύτου. Ο νεαρός που στην περσινή σεζόν έχει πετύχει 7 τέρματα στην Β’ κατηγορία, έρχεται στην ομάδα μας με σκοπό να πετύχει ακόμη περισσότερα. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Ακρίτα Χλώρακας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».