Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ακρίτας: Για αυτό παραιτήθηκε ο Σωφρόνης.

Create: 09/20/2017 - 01:22

Την παραίτηση του από την προεδρία του Ακρίτα υπόβαλε ο Σωφρόνης Σωφρονίου. Ο ίδιος ανακοίνωσε την απόφαση του με το πέρας της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γ’ κατηγορίας.

Η γραπτή δήλωση του :«Μετά από παρουσία 4 χρόνων στην προεδρία του Συλλόγου, ανακοινώνω την αποχώρηση μου από την προεδρία του Ακρίτα Χλώρακας.

Νιώθω ότι τα τελευταία αυτά χρόνια καταφέραμε πολλά. Η ομάδα έχει καταφέρει να εξυγιανθεί οικονομικά. Επίσης στο αγωνιστικό κομμάτι καταφέραμε σε αυτήν την περίοδο να πανηγυρίσουμε ένα κύπελλο μικρών κατηγοριών και ένα πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και το κυριότερο κάναμε όλες τις ομάδες αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό να σέβεται και να τιμά την ομάδα του Ακρίτα.

Οι λόγοι της παραίτησης μου είναι καθαρά προσωπικοί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια. Θέλω επίσης να καλέσω όλους τους φίλους του Ακρίτα αλλά και τις τοπικές αρχές να σταθούν διπλά στην ομάδα. Θα παραμείνω απλώς στρατιώτης και πιστός οπαδός του Ακρίτα για πάντα, η βοήθεια μου θα είναι πάντα δεδομένη.

Σας ευχαριστώ για την συνεργασία.

Με εκτίμηση Σωφρόνης Σωφρονίου».