Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ENAΔ: Σπουδαία κίνηση με Παλατέ και άλλους τρείς.

Create: 08/25/2018 - 16:40

Ο Χρίστος Παλατές ύστερα από επιτυχημένα χρόνια παρουσία στην Πέγεια από φέτος επιστρέφει στην ΕΝΑΔ. Μια σπουδαία κίνηση που προσθέτει ποιότητα και εμπειρία στην άμυνα της ομάδας του Κώστα Σωκράτους.

Tην ίδια ώρα ανακοίνωσε άλλες τρείς μετεγγραφές νεαρών παικτών από το εξωτερικό.  Ο λόγος για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Στεφάν Χόρτα, τον επίσης Γάλλο αμυντικό Αλεξάντρε Νιάτι και τον επίσης Γάλλο μεσοεπιθτικό Μπουπακάρ.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΛΑΤΕ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η επιστροφή του πολύπειρου αμυντικού στην ομάδα μας αποτελεί σημαντική επιτυχία, καθώς ο Χρίστος με τα προσόντα και την πείρα που διαθέτει, αναμένεται να αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής της ομάδας»

«Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή STEPHANE HORTA για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο STEPHANE είναι γεννημένος στις 23/08/1997 και αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός».

«Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή ALEXANDRE SAMBU-NIATI για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ALEXANDRE είναι γεννημένος στις 29/12/1996, έχει ύψος 1.95m και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός».

«Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή BOUBACAR DIAWARA για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο BOUBACAR είναι γεννημένος στις 24/08/1994, έχει ύψος 1.90m και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής».