Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Τοπικό ντέρμπι φωτιά. Πέγεια 2014 Vs ΕΝΑΔ.

Create: 12/06/2018 - 14:09

Τοπικό ντέρμπι – φωτιά στην Πέγεια το Σαββάτο όπου στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί την ΕΝΑΔ σε ένα παιχνίδι όπου κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Η Πέγεια που είναι ουραγός στην βαθμολογία, μέσα στην έδρα της ψάχνει μόνο την νίκη και το τρίποντο για να μπεί σε τροχιά διεκδίκησης της παραμονής στην κατηγορία. Δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει ούτε αυτή τη αγωνιστική μέσα στην έδρα της. Θα πάει και σε αυτό το παιχνίδι με υπηρεσιακό προπονητή τον Κώστα Κοκκονή. Η Πέγεια είναι τελευταία με 6 βαθμούς κι η νίκη είναι μονόδρομος.

Από την άλλη η ΕΝΑΔ που έδειξε ότι είναι μια σπουδαία ομάδα, προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του ΕΝΥ, είναι στην δεύτερη θέση του πίνακα και διεκδικεί πλέον άνοδο στην δεύτερη κατηγορία. Στόχος της είναι να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Η ΕΝΑΔ είναι στην 2η θέση με 25 βαθμούς.

Αναμένεται πάντως να διεξαχθεί ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας όπου αναμένεται να προσελκύσει τους φιλους του παφιακού ποδοσφαίρου.