Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΕΓΕΙΑ 2014: ««Παίξαμε κάτω απο διάφορες αντίξοες κόντρα στην Ομόνοια 1948»

Create: 02/24/2020 - 00:39

Η ΠΕΓΕΙΑ 2014 ηττήθηκε στον ντέρμπι κορυφής από  την Ομόνοια 1948 με 2-1. Σε ένα παιχνίδι όπου στάθηκε αρκετά καλά μέσα στο παιχνίδι και ίσως η Η ισοπαλία θα ήταν ένα πιο δίκαιο αποτέλεσμα.  Η Ομόνοια προηγήθηκε με τον Νεάρχου στο 15’ και η Πέγεια ισοφάρισε με τον Σοφόκλη Γεωργίου στο 23’ του αγώνα, το νικητήριο γκολ για την Ομόνοια 1948 ήρθε στο 79’ με τον Δήμο Ααθανασίου.  Η ΠΕΓΕΙΑ 2014 είναι στην 2η θέση με 43 βαθμούς.

Στην Πέγεια πάντως έχουν παράπονα τόσο για την φιλοξενία όσο και για τις συνθήκες του παιχνιδιού.

Σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. αναφέρει: «Παίξαμε κάτω απο διάφορες αντίξοες συνθήκες σε ένα γήπεδο κόλαση, ένα εξαιρετικό παιχνίδι δίνοντας όλες τις δυνάμεις μας με πάθος για να πάρουμε την νίκη.

Δεν τα καταφέραμε αλλα είμαστε πολύ περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές μας και όλη την ομάδα που δεν φοβήθηκαν τίποτα και έβγαλαν τέτοια ψυχή στο γήπεδο.

Μία ομάδα που χτίστηκε απο το μηδέν ξανά απο την αρχή με νέα διοίκηση, καινούργιους ποδοσφαιριστές και νέα τεχνική ηγεσία και δημιούργησε ένα εξαιρετικό ρόστερ με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλούς προπονητές.

Μια ομάδα που έχει πρώτο στόχο την άνοδο και τελικά διεκδικεί και το πρωτάθλημα. Ο στόχος της ανόδου θα επιτευχθεί και είμαστε πολύ σίγουροι γι αυτό. Ήταν ενα παιχνίδι όπως και στον πρώτο αγώνα μας με την Ομόνοια που κερδίσαμε εμείς. Τελείωσε και βλέπουμε τον επόμενο αντίπαλο.

Μια ομάδα μια οικογένεια!

ΥΓ : Όταν θα πούμε είναι στόχος το πρωτάθλημα τότε να στε σίγουροι οτι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε και αυτόν το στόχο.