Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Με φιλοδοξίες ξεκίνησε η ΕΝΑΔ.

Create: 07/26/2018 - 02:32

H  ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ξεκίνησε από  τη Δευτέρα 23/07    και επίσημα τη προετοιμασία της   για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018/2019 και το Πρωτάθλημα Γ' Κατηγορίας.

Ο προπονητής Κώστας Σωκράτους με το επιτελείο του, θα έχουν στη διάθεση τους για να δουλέψουν απερίσπαστα από την αρχή της προετοιμασίας, σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού μέχρι και το τέλος Ιουλίου αναμένεται να έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις και οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Ακολουθεί χρονικά η έναρξη και των προπονήσεων της ομάδας Κ19 του Σωματείου, η οποία μετά και την περσινή άνοδο, θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Κ19 Β' Κατηγορίας 2018/2019, με στόχο τη συνέχιση της καλής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε ήδη, αναμένεται στα τέλη Αυγούστου και η έναρξη των προπονήσεων και των ομάδων παίδων της ΕΝ.Α.Δ. Football Academy που θα αγωνίζονται στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων και Grassroots της ΚΟΠ.

«Πάντως, όπως διαφαίνεται ήδη μέχρι τώρα, με το στοχευμένο πλανο αναβάθμισης, οργάνωσης και λειτουργίας της Ακαδημίας και με τη μεθοδικότητα της δουλειάς του Sasa Jovanovic και του επιτελείου του, η φετινή σεζόν αναμένεται να είναι ξεχωριστή για το Σωματείο μας, όσον αφορά στην Ακαδημία, και ως Δ.Σ. του Σωματείου, πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει την απαρχή ενός πολύ ελπιδοφόρου και υποσχόμενου project», καταλήγει σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΝΑΔ.