Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ευθυμιου: ”Δεν έχουμε γήπεδο για προπόνηση…»

Create: 12/06/2018 - 01:54

Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία, η Ανόρθωση πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου νικώντας με το εμφαντικό 7-0 τον Ακρίτα Χλώρακας στην Πάφο.

Πρωταγωνιστής ο Πράνιτς ο οποίος πέτυχε το πρώτο και το τρίτο τέρμα της ομάδας του ενώ είχε την ασίστ στο δεύτερο.

Στην επανάληψη σκόραραν από δύο φορές οι Ντουρίς και Κατσαράβα, με τον Γεωργιανό να πετυχαίνει τα πρώτα του επίσημα τέρματα με την Ανόρθωση.

Εντεκάδες:

Ακρίτας: Βασιλείου Α., Φιλίππου Δ, Φυλακτού, Βασιλείου, Μιχαήλ Ρ (46′ Παχταλιάς), Λουκαΐδης, Μουτίνιο (46′ Μακρής), Πεκρής, Μιχαήλ Α, Οκόγιε (58′ Μακρής), Φιλίππου Π.

Ανόρθωση: Βάργκιτς, Στρούνα, Σίλντενφελντ, Αρτυματάς (67′ Κάτσαρ), Εγγλέζου, Βίκτορ, Πράνιτς (52′ Οικονομίδης), Κοφί (77′ Ιωάννου), Κυριάκου, Ντούρις, Κατσαράβα

O τεχνικός του Ακρίτα Χλώρακας, Άγγελος Ευθυμίου δήλωσε μετά και το τέλος του αγώνα:

”Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για την πρόκριση της. Καλές επιτυχίες στην ομάδα τους. Υπήρχε μεγάλη διαφορά ποιότητας, θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε και να πάρουν εμπειρίες οι παίκτες μου. Δεν έχω παράπονο.

Θέλω να πω κάτι. Εδώ και λίγες εβδομάδες δεν έχουμε γήπεδο για προπόνηση. Θα πρέπει επιτέλους σε αυτή την πόλη αν θέλουμε να πάμε μπροστά. Να το δουν οι παράγοντες. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε προπόνηση στα πέταλα των γηπέδων ή σε φούτσαλ”.

shootandgoal.cyprustimes.com