Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Εντυπωσιακό μπάσιμο της ENAΔ με έξι παίκτες προοπτικής από την Ευρώπη.

Create: 08/09/2018 - 00:16

Εντυπωσιακό μπάσιμο της ENAΔ και φέτος στο μετεγγραφικό παζάρι όπου ανακοίνωσε εν μια νυκτί έξι  μετεγγραφές. Ακολούθησε την περσινή επιτυχημένη τακτική, φέρνοντας παίκτες με προοπτική από την Ευρώπη. Απόκτησε τον Γάλλο μεσοαμυντικό Μαχαμαντού Ντιαρά, τον Ισπανό αμυντικό Βίκτορ Γουάρα, τον επίσης Γάλλο επιθετικό Χέτσον Νάτες, τον Γάλλο δεξιό επιθετικό Λιονέλ Μπιλομπα, , τον Λετονό επιθετικό Πιότρ Παβλόφσκις, , τον Βέλγο μέσο Τζέϊσον Καμαλλιέρι.

Την ίδια ώρα κράτησε οκτώ κοινοτικούς από το περσινό ρόστερ που βοήθησαν σημαντικά την ομάδα, ενώ συνεχίζουν οι Παρασκευά και ο αρχηγός Μπογκτάνοφ.

Η ΕΝΑΔ πάντως είναι πανέτοιμη φέτος να κυνηγήσει την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

“Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή MAHAMADOU DIARRA για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο MAHAMADOU είναι γεννημένος στις 02/01/1996 και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αμυντική όσο και στην μεσαία γραμμή”.

“Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή VICTOR EPESI SABIKA WARRA για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο VICTOR, είναι αριστεροπόδαρος, είναι γεννημένος στις 18/11/1996 και αγωνίζεται ως αμυντικός”.

 

“Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή HEDSON JEAN YVES NATTES για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο HEDSON είναι γεννημένος στις 04/03/1998 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης”.

“Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή LIONEL ETOUNDI BILOMBA για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο LIONEL είναι γεννημένος στις 28/08/1997 και μπορεί να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά”.

“Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει την απόκτηση του Λετονού ποδοσφαιριστή PJOTRS PAVLOVSKJS για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο PJOTRS είναι γεννημένος στις 12/04/1998 και αγωνίζεται ως αμυντικός”.

“Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει την απόκτηση του Βέλγου ποδοσφαιριστή JASON ANGELO CAMMALLERI για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο JASON είναι γεννημένος στις 04/11/1996 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή”.