Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς: Δίνει ευκαιρία και προοπτική σε νέους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές

Create: 06/21/2020 - 16:26

Η ΕΝΑΔ με προπονητή φέτος τον Γιαννάκη Σαμψών και με τεχνικό διευθυντή τον Νεόφυτο Τούρο στοχεύει σε διάκριση στο πρωτάθλημα γ’ κατηγορίας. Την ίδια ώρα δίνει ευκαιρία σε νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές με στόχο να εξελιχθούν μέσα από την ομάδα και να σταδιοδρομήσουν ποδοσφαιρικά. Φαίνεται ότι η ΕΝΑΔ αποτελεί φέτος πόλο έλξης για αρκετούς νεαρούς  αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ έχει πλαισιώσει την ομάδα με μια ντουζίνα παίκτες με μέσο όρο ηλικίας τα 19 ετη.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς λοιπόν ανακοίνωσε   πρώτιστα την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Στάθη Ευσταθίου.  Για τον Στάθη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και αναμένεται να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα.

Ενώ ανακοίνωσε  την απόκτηση του ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου αμυντικού Μάριου Καζακαίου για τα επόμενα 2 χρόνια.  Ο Μάριος αγωνιζόταν μέχρι σήμερα στην ομάδα νέων Κ19 του ΑΠΟΕΛ, προέρχεται από γεμάτες σεζόν ενώ έχει συμμετοχές τόσο με την Εθνική όσο και με την ομάδα Κ19 του ΑΠΟΕΛ στο UEFA Youth League U19.

Απόκτησε ακόμη τον πολύ υποσχόμενο αμυντικό Κωνσταντίνο Χριστοδούλου για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων Κ19 της Πάφος FC, όπως και τον υποσχόμενο τερματοφύλακα Ανδρέα Κώστα για τα επόμενα 2 χρόνια.  Ο Ανδρέας την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων Κ19 της Πάφος FC,.

Απ’ εκεί και πέρα συμφώνησε με τον νεαρό ταλαντούχο μέσο Νικόλα Στυλιανού, ο οποίος  την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Κούρρη Ερήμης.

Συμφώνησε επίσης με τον  αμυντικό Ντάνιελ Λαμπριανού.  Ο Ντάνιελ την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Αφροδίτης Γεροσκήπου καθώς και τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Πυργούδη,

Ο Γιώργος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Μιλτιάδη Τάλας.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοίνωσε  ότι κατόπιν εισήγησης του προπονητή  Γιαννάκη Σαμψών, στην ομάδα θα αγωνίζονται και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο οι ποδοσφαιριστές:

Stoil Bogdanov (για 11η συνεχόμενη σεζόν), Χρίστος Παλατές (για 3η συνεχόμενη χρονιά, 5η συνολικά),

Λοίζος Φωτίου, Alessandro Lares,  Manuel Goncalves, Θεόδωρος Κοτζιάς,  καθώς επίσης και οι νεαροί,

Θωμάς Παπαευσταθίου, Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου,  Χρίστος Φιντογιάν, Σάββας Παρασκευά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην ομάδα παρέμειναν όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στα πλάνα του προπονητή   και κρίθηκε ότι έχουν τα προσόντα και την ποιότητα να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοίνωσε τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας ανδρών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020/2021:

Γενικός Αρχηγός: Θανάσης Αντωνίου

Προπονητής: Γιαννάκης Σαμψών

Τεχνικός Διευθυντής: Νεόφυτος Τούρος

Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης: Bogdanov Stoil

Αναλυτής: Χρίστος Τσαπατσούλης

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Κυριάκος Αντωνίου

Φροντιστής: Ανδρέας Παπαχριστοδούλου

Την Προεδρία έχει αναλάβει ως γνωστός  ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Τσαγγαρίδης, έχοντας στο πλευρό του όλους τους ισχυρούς διοικητικούς παράγοντες που διαχρονικά στηρίζουν το Σωματείο.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της ΕΝ.Α.Δ.:

Πρόεδρος: Βαγγέλης Τσαγγαρίδης

Αναπλ. Πρόεδρος: Γιαννάκης Θεολόγου

Αναπλ. Πρόεδρος: Λευτέρης Παναγή

Αντιπρόεδρος: Ντίνος Παρασκευά

Γεν. Γραμματέας: Γιώργος Θεοδοσίου

Ταμίας: Χάρης Παρασκευά

Έφορος Ακαδημιών: Στάθης Π''Ευσταθίου

Έφορος Ακαδημιών: Τάκης Βουρνάρης

Υπεύθυνος Εκδηλώσεων: Φάνος Επιφανείου

Μέλη: Αντρέας Τούττουλος

Λάκης Ματθαίου

Μαρίνος Καραμανής

Μάριος Αβραάμ

Δώρος Θεοδώρου

Σωτήρης Θεοδώρου

Πάμπος Π''Χριστοφή