Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΕΝΑΔ: Ομιλεί Ισπανικά. Απόκτησε τον Μαξιμιλιάνο.

Create: 08/29/2019 - 04:43

Στην ΕΝΑΔ μετά και την συμφωνία με Ισπανο προπονητή, φέρνουν στην ομάδα σιγά σιγά και Ισπανούς ποδοσφαιριστές. Πρώτη ανακοίνωση αφορά τον Μαξιμιλιάνο Μαϊόρ. Προχώρησε ακομα στην απόκτηση του 22χρονου Άγγλου μέσου Connor Flynn Gillespie. Την ίδια ώρα συμφώνησαν και συνεχίζουν στην ομάδα οι Μπογκτάνοφ και Παλατές αλλά και οι νεαροί Γιώργος Αγγέλοφ και   Παύλος Πολυχρονίδης.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Το Δ.Σ. της ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 20χρονου Ισπανού αμυντικού Maximiliano Shields Mayor».

«Το Δ.Σ. της ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο 20χρονος Γιώργος Αγγέλοφ και ο 19χρονος Παύλος Πολυχρονίδης θα είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.  Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στην ομάδα μας, αφού στο παρελθόν αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας νέων Κ-19 του Σωματείου μας».

«Το Δ.Σ. της ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι Bogdanov Stoil και Χρήστος Παλατές θα ηγηθούν της προσπάθειας της ομάδας μας και για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο».

Εξάλλου σε φιλικο παιχνίδι την Τετάρτη (28/08) η ΕΝΑΔ εξήλθε ισόπαλη 2-2 με την Γεροσκήπου.