Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΑΣΙΛ: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Άγγελος Ευθυμίου

Create: 02/24/2020 - 01:09

Χωρίζουν οι δρόμοι των ΑΣΙΛ και Άγγελου Ευθυμίου.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΣΙΛ αποτελεί ο Παφίτης προπονητής Άγγελος Ευθυμίου μετά και την ήττα me 2-1 από την Καρμιώτισσα.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Μετά από έκτακτη συνεδρία της επιτροπής προγραμματισμού και αφού τέθηκαν επί τάπητος οι προβληματισμοί για την πορεία και την γενική απόδοση της ομάδας στα play offs, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας από κοινού με τον κόουτς, Άγγελο Ευθυμίου.

Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο, τα αποτελέσματα κρίνουν και την εκάστοτε επιτυχία μιας ομάδας διαγράφοντας πολλές φορές όσα θετικά πρόσφερε ένας προπονητής. Ο κ. Ευθυμίου, πέραν της αξίας του ως άνθρωπος και χαρακτήρας, πρόσδωσε στον, σχεδόν, ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας, την δική του φιλοσοφία και ανέβασε τον πήχη ψηλά με την σκληρή και μεθοδική του δουλειά.

Κόουτς, σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε να ‘χεις στην ζωή σου μόνο επιτυχίες και χαρές και κάποια μέρα οι δρόμοι μας να ανταμώσουν ξανά.

Το Δ. Σ θα επικεντρωθεί στην εύρεση του νέου προπονητή με στόχο την άμεση βελτίωση της ομάδας αφού το υλικό υπάρχει και οι μαθηματικές ελπίδες της ανόδου είναι ακόμα ζωντανές».