Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ακρίτας: Με δεύτερη σερί νίκη έκανε άλμα στην βαθμολογία.

Create: 03/10/2019 - 15:39

Ο Ακρίτας κέρδισε την ΜΕΑΠ με 1-0 στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τον Ακρίτα, αφού προηγήθηκε και η νίκη επί του Ονήσιλλου και  τον ανεβάζει βαθμολογικά.   Η ομάδα πλέον είναι στους 29 βαθμούς και νοιώθει άνετος ως προς την επίτευξη των στόχων του. Πάντως αν ο Ακρίτας εξασφαλίσει νωρίς την παραμονή του, θα είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Χλώρακας, για να παίξει μετά από χρόνια για δεύτερη σερί χρονιά στην δεύτερη κατηγορία.

Το παιχνίδι με την ΜΕΑΠ ήταν ένας  αγώνας με γερά νεύρα με αποβολές λόγω της δύναμης και της κρισιμότητας του αφού και οι δύο  ομάδες ήθελαν τους 3 βαθμούς καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο.

Με το τέλος του αγώνα, η διοίκηση του Ακρίτα με ανάρτηση της ευχαριστεί την ομάδα της ΜΕΑΠ:

«Να  ευχηθούμε στην ΜΕΑΠ καλή συνέχεια και να κάνουμε αναφορά στο ότι άφησαν τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων να λάμπουν μετά τον αγώνα.

Είναι κάτι που χρήζει ιδιαίτερης μνείας αφού μετά από ήττα οι άνθρωποι της ΜΕΑΠ μπήκαν στον κόπο να καθαρίσουν και να δείξουν το επίπεδο που έχουν σαν ομάδα. ΜΕΑΠ σας ευχαριστούμε»