Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ακρίτας: «O Διγενής ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ ας ψάξει το λάθος αλλού…»

Create: 02/10/2019 - 01:21

O Ακρίτας κέρδισε δύσκολα τον Διγενή Ορόκλινης με 2-1 σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Η ομάδα της Ορόκλινης έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά, ενώ ο Ακρίτας έπαιζε με την μπάλα στον τοίχο αφού έπρεπε να ξεφύγει από την επικύνδυνη ζώνη. Με την νικη ο Ακρίτας ανέβηκε στους 22 βαθμούς.

Με το τέλος η ομάδα του Διγενή Ορόκλινης προέβει σε καταγγελίες  για ξυλοδαρμό σε βάρος των ποδοσφαιριστών του από τον κόσμο και τους παίκτες του Ακρίτα Χλώρακας .

Την ίδια ώρα το Δ.Σ. του Ακρίτα εξέδωσε ανακοίνωση στα ΜΚΔ  απαντώντας στις κατηγορίες του Διγενή.

Η ανακοίνωση:

«Έχουμε πραγματικά ξαφνιαστεί βλέποντας τις πολύ σοβαρές εκδορές ..........στα σώματα των ποδοσφαιριστών του Διγενή ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ σε σελίδα αθλητική .

Με έκπληξη βλέπουμε φωτογραφίες στο τέλος ενός πολύ δυνατού παιχνιδιού στον οποίο κερδίσαμε πανάξια .

Οι ποδοσφαιριστές του Διγενή έπαιξαν με υπέρμετρο πάθος και καλά έκαναν απόδειξη αυτού η απευθείας κόκκινη κάρτα για παίχτη τους στο 36 εκτός φάσης παρακαλώ .

ΣΤΟ τέλος του παιχνιδιού όλοι οι παίχτες ο προπονητής και 8 άτομα που ήταν γραμμένα στο φύλλο αγώνος έμειναν στην καταπακτή δεν μπήκαν στα αποδυτήρια και έβριζαν ασύστολα παρακαλώ την γυναίκα βοηθό και τους διαιτητές . Περίμεναν μάλιστα τους παίχτες μας να έρθουν για να τους κτυπήσουν .

Επειδή όμως ο κάθε ένας αν χάσει προσπαθεί σε αυτό τον τόπο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και επειδή ο Ακριτας έχει να επιδείξει τα καλύτερα σε θέματα φιλοξενίας αφού μόλις πριν 1 μήνα παραλάβαμε το βραβείο ήθους για την περσινή παρακαλώ Χρονιά στην οποία πρωταγωνιστούσαμε είμαστε αναγκασμένοι για πρώτη φορά φέτος να απαντήσουμε και να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Δεν δεχόμαστε κύριοι από κανένα τρόπους συμπεριφοράς ...την φιλοξενία μας την ξέρει όλη η Κύπρος για 50 σχεδόν χρόνια και η ομάδα του Διγενή ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ να ψάξει το λάθος αλλού .

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Διγενή ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ