Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ακρίτας: «Συστήνουμε να είναι προσεχτικοί»

Create: 01/20/2020 - 00:26

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Ακρίτα μετά και την αναβολή του πρωταθλήματος, την ίδια ώρα που η ομάδα την περασμένη Παρασκευή ταξίδευε στην Λευκωσία για να παίξει παιχνίδι πρωταθλήματος. Η απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής πάρθηκε μετά τις 15:15 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση:

«Επειδή βλέπουμε να γίνεται ένας πραγματικά βομβαρδισμός δηλώσεων από αρκετές ομάδες και παράγοντες θα θέλαμε να αναφέρουμε σαν ΑΚΡΙΤΑΣ ότι δεν πιστεύουμε οτι βοηθούμε το ποδόσφαιρο με όλα αυτά.

Η ομάδα μας την Παρασκευή στις 11.00 το πρωί ξεκίνησε για Λευκωσία στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς με όλο αυτό το θέμα των φακέλων να αιωρείται!!!

Συνέχισε για φαγητό στην πρωτεύουσα και έμαθε από τα ΜΜΕ στις 15.15 ότι αναβάλλεται Ο αγώνας μας .... έτσι .....Ο "περίπατος" για την ομάδα τελείωσε κατά,τις 18.00 όταν επιστρέψαμε στην Πάφο!!

Κανείς από την ομάδα δεν διαμαρτυρήθηκε για την ταλαιπωρία η τα έξοδα που επωμιστηκαμε και ας ήμασταν η μοναδική ομάδα στην Κύπρο που το βίωσε αυτό!!!

Όσο για της αναφορές από παράγοντες στο ζωικό βασίλειο (ρινοκερους,ελέφαντες κ.α)τους συστήνουμε να είναι προσεχτικοί..........διότι τα γραφόμενα μένουν και βλέπω να μένουν εκτεθειμένοι!!!

ΑΚΡΙΤΑΣ 1971