Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: Στην τεχνική ηγεσία ο Δημήτρης Ιωάννου.

Create: 06/14/2016 - 19:39

Η Διοίκηση Κάϊζερ συνεχίζει τελεσίδικα στο πηδάλιο της διοίκησης της ΠΑΦΟΣ FC για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, παρά τους αρχικούς ενδιασμούς που εξέφρασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη πριν από δεκαπέντε μέρες.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε προγραμματισμό ενόψει Β’ Κατηγορίας και η πρώτη κίνηση ήταν να έλθει σε συμφωνία με προπονητή.  Η ΠΑΦΟΣ  λοιπόν ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Δημήτρη Ιωάννου, παρόλο ότι ο Παφίτης προπονητής είχε αρχικά συμφωνήσει για να συνεχίσει στον Ακρίτα Χλώρακας. Αφού πρώτα πήρε το πράσινο φώς από την ομάδα της Χλώρακας.

Η ανακοίνωση: « Η ομάδα μας έχει έρθει σε συμφωνία με το συμπολίτη μας προπονητή κ.Δημήτρη Ιωάννου, ο οποίος και έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας, έπειτα από συνεννόηση των προέδρων των δύο Σωματείων, επιθυμώντας να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της πόλης μας.

Καλωσορίζουμε τον κ.Ιωάννου στην οικογένεια της ΠΑΦΟΣ F.C και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που καλείται να αναλάβει».

Προηγουμένως ήρθε η ανακοινωση από το σωματείο του Ακρίτα Χλώρακας:

«Ως Δ.Σ του αθλητικού Σωματείου ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Κύριο Δημήτρη Ιωάννου για το έργο που έχει επιτελέσει τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα μας. Με την κατάκτηση του κυπέλλου αρχικά, και ακολούθως με την άνοδο στην Β' κατηγορία και κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν χωράει καμία αμφισβητήσει για το έργο που έχει επιτελέσει.

Η ομάδα μας πιστή στις θέσεις τις, και ακολουθώντας τις γραμμές που έχει χαράξει από την αρχή, ότι ο κάθε παίκτης ή προπονητής έχει δικαίωμα να αναζητήσει και να επιλέξει ότι αυτός θεωρεί σωστό για την καριέρα του έτσι ακριβώς έπραξε και στην περίπτωση του Κυρίου Δημήτρη Ιωάννου. Σεβόμενοι πάντα το πρόσωπο του σαν άνθρωπος πάνω απ' όλα και το έργο του σαν προπονητής, αλλά και την επιθυμία του να προχωρήσει την καριέρα του όπως θα έπραττε και κάθε λογικό άτομο άλλωστε σε πιο μεγάλη ομάδα, δώσαμε το πράσινο φως να συζητήσει με μεγαλύτερη ομάδα που του έγινε πρόταση και με καλύτερες απολαβές. Μετά από πρόταση του προέδρου της PAFOS FC προς τον κ.Ιωάννου, οι δυο τους τα βρήκαν και συνεχίζουν μαζί για την νέα χρονιά.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τον ευχαριστήσουμε για τα όσα έχει κάνει στην ομάδα μας και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δ.Σ ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ»