Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: ΟΧΙ στον Πανικό

Create: 04/11/2016 - 02:12

Η ΠΑΦΟΣ FC πραγματοποίηση την χειρότερη εμφάνιση της με τον Απόστολο Μακρίδη στον πάγκο και μοιραία δέχθηκε μια οδυνηρή και βαριά ήττα με 3-0 από τον Εθνικό.

Ήταν το πλέον σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια που γίνεται για παραμονή στην κατηγορία, όμως η Παφιακή ομάδα βρέθηκε σε μια πολύ άσχημη ημέρα και η ήττα έφερε έντονο προβληματισμό και απαγοήτευση στον κόσμο, μόλις δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ομολογουμένως ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα. Δεν κατάφερε να καλύψει τις απουσίες που είχε με τους Μάατσι, Άλμπα και Θωμά Ιωάννου. Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός ήταν καλύτερος και στο δεύτερο διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα.

Η έμπνευση για μετατόπιση του Ιβάν Γκόμεζ στο αριστερό άκρο δεν βγήκε στον Απόστολο, η άμυνα έκανε πολύ εύκολα λάθη, ιδιαίτερα στο δεύτερο γκολ του Εθνικού, όπου ο Χατζηβασίλης μπήκε, στριφογύρισε, πέρασε τρείς αντιπάλους και νίκησε και τον Κοδίνα όπου σκόραρε το δεύτερο γκολ του Εθνικού. Η Πάφος δεν μπόρεσε να φτιάξει ευκαιρία. Για ένα ογδοντάλεπτο δεν μπόρεσε να μπεί ούτε μια φορά με αξιώσεις στην εστία του Εθνικού και να προσπαθήσει να σκοράρει κάποιο τέρμα.που θα την έβαζε στο παιχνίδι. Οι Αγιβί και Ίμπσον δεν βοήθησαν καθόλου την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Το τελικό αποτέλεσμα φέρνει πανικό, αφού ο Εθνικός μείωσε στους τέσσερις βαθμούς πέντε μόλις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Εκείνο που χρειάζονται τώρα στην Πάφο είναι να ηρεμήσουν, να μην πανικοβληθούν και να ανασυνταχθούν άμεσα. ΟΧΙ στον Πανικό! Τίποτα δεν έχει κριθεί και η παραμονή εξακολουθεί να είναι στα δικά τους χέρια.

Πρέπει να δείξουν όλοι εμπιστοσύνη στην ομάδα που έκανε το ολικό «come back» στον δεύτερο γύρο και ανέτρεψε τα τότε βαθμολογικά δεδομένα.

Από σήμερα βεβαίως κοιτάζουν τον επόμενο αγώνα που είναι με την Δόξα στο Μακάρειο. Ο στόχος είναι μόνο η νίκη. Θα λείψει σιγουρα ο Γκρίγκετς που συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες.