Τα αθλητικά νέα της Πάφου

«Νάσο ευχόμαστε να βγεις υγιείς και δυνατός»

Create: 05/02/2017 - 00:46

Ο ποδοσφαιριστής Νάσος Κωνσταντίνου του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς είναι ο νεαρός που τραυματίστηκε κρίσιμα στη Θεσσαλονίκη, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναικό.Η  κατάσταση του 24χρονου Νάσου Κωνσταντίνου ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού στην Τούμπα χτυπήθηκε σοβαρά από αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει αγνώστους που επιτέθηκαν στον ίδιο και σε άλλους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Όπως πληροφορείται η OffsiteCy ο 24χρονος   παραμένει διασωληνωμένος και οι γιατροί περιμένουν να σταματήσει η εσωτερική αιμμοραγία,

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε χώρο κοντά στο γήπεδο της Τούμπας σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός στην προσπάθειά του να αποφύγει τους χούλιγκανς δέχθηκε βίαιο χτύπημα από διερχόμενο αυτοκίνητο με συνέπεια τον πολύ σοβαρό του τραυματισμό.

Ο 24χρονος μετεβη στη Θεσσαλονίκη με σκοπο να παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Περαστικά από Φοίνικα Αγίας Μαρίνας

Ο ποδοσφαιριστής Νάσος Κωνσταντίνου του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς είναι ο νεαρός που τραυματίστηκε κρίσιμα στη Θεσσαλονίκη, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναικό.

Η διοίκηση του Φοίνικα εύχεται περαστικά στον Νάσο και να επιστρέψει πίσω ακόμη πιο δυνατός

«Το Δ.Σ του αθλητικού σωματείου ΦΟΙΝΙΚΑ Αγίας Μαρίνας εκφράζει τις ευχές του για Περαστικά και ταχεία ανάρρωση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Νάσου Κωνσταντίνου ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Ελλάδα από το βράδυ της Πέμπτης. Ευχή όλων μας να βγει το συντομότερο δυνατόν υγιείς και δυνατός».

 

Περαστικά από την ΠΑΦΟΣ FC

“Το Δ.Σ του Σωματείου μας εκφράζει τις ευχές του για περαστικά και ταχεία ανάρρωση τόσο στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χαράλαμπο Αθανασίου ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση του Κλιμακίου Κ_21, όσο και στο συμπολίτη μας ποδοσφαιριστή Νάσο Κωνσταντίνου ο οποίος επίσης δοκιμάζεται, με την ευχή να βγει δυνατός και υγιέστατος.

Γραφείο Τύπου ΠΑΦΟΣ F.C.

Ευχόμαστε και εμείς στo www.athleticpafos.net να πάνε όλα καλά και σύντομα ο Νάσος να είναι πίσω στην οικογένεια του δυνατός.

 

www.offsite.com.cy