Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Κολώνη /Γεροσκήπου FC : Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα

Create: 10/05/2016 - 00:41

Η ομάδα της Κολώνης/Γεροσκήπου FC δέχθηκε την πρώτη της ήττα στο φετεινό πρωτάθλημα. Έχασε με 3-2 εκτός έδρας από την Δόξα Παλιομετόχου.

Η ομάδα της Γεροσκήπου δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο που δεν επέτρεπε την ομαλή κυκλοφορία της μπάλας.

Στο πρώτο ημίχρονο, η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ στις δύο ευκαιρίες που της δόθηκαν. Στο 23’ μετά από αντεπίθεση και στο 36’ μετά από επανάληψη φάουλ πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής. 2-0 ημίχρονο.

Στην επανέναρξη του αγώνα η   Κολώνης/Γεροσκήπου FC  βρήκε δίχτυα, με τον Αρτέμη Κλαδή να σκοράρει στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Πέναλτι και γκολ για τους γηπεδούχους σε ανυποψίαστη φάση στο 54’ και το σκορ στο 3-1.

Η Κολώνης/Γεροσκήπου FC κατάφερε να μειώσει σε 3-2 μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Λούκα Αθάνατου 10 μέτρα έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Στην συνέχεια οι εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές την βοήθησαν πάρει κάποιο βαθμολογικό κέρδος από το παιχνίδι. Τελικό σκορ 3-2.

Βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά η ομάδα αφήνει την σημερινή απώλεια βαθμών και προετοιμάζετε για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, όπου υποδέχεται τον Ονήσιλλο Σωτήρας.