Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ENAΔ: Ένας αγώνας, μια κατηγορία

Create: 03/24/2017 - 01:42

Τελευταίος αγώνας για το Πρωτάθλημα Β Κατηγορίας 2016/2017 και η ομάδα μας είναι ακόμα ζωντανή κρατώντας την τύχη της και την παραμονή της στη Β' Κατηγορία στα πόδια της.

Το Σάββατο 25/03/2017 και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς με αντίπαλο την ομάδα της Ομόνοιας Αραδίππου, η ομάδα μας με νίκη με οποιοδήποτε σκορ σφραγίζει την παραμονή της στην κατηγορία χωρίς να την ενδιαφέρουν τα άλλα αποτελέσματα.

Η ομάδα μας σε ένα αγώνα τελικό, σε 90 λεπτά, με μοναδικό στόχο τη νίκη, παίζει τους κόπους όχι μόνο μιας ολόκληρης σεζόν, αλλά και μιας μεγάλης προσπάθειας μιας σειράς ετών, για άξια παρουσία και εκπροσώπηση ολόκληρης της περιφέρειας της Πόλης Χρυσοχούς στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.
Δεν πρέπει λοιπόν να λείπει κανείς από το γήπεδο. Το βροντερό παρόν των φιλάθλων μας και των φίλων του ποδοσφαίρου της επαρχίας και η υποστήριξη τους σε κόσμια πλαίσια, θα δώσει τη δύναμη στην ομάδα μας να πάρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα, και να αποδείξει ότι έστω και στο τέλος, άξια παρέμεινε στην Κατηγορία.

* Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα αλλά και της αναμενόμενης προσέλευσης και αρκετών φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας, η Διοίκηση του Σωματείου μας, απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους μας να προστατεύσουν το Σωματείο μας, με κόσμια συμπεριφορά, μακριά από ακρότητες, έκτροπα και προκλήσεις που θα επιφέρουν τεράστια οικονομική και όχι μόνο ζημιά στο Σωματείο. Υπενθυμίζουμε ότι αντίπαλοι είμαστε με τα άλλα Σωματεία μόνο για 90 λεπτά και μόνο αγωνιστικά εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. 
** Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:30