Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΣΠΑΡΤΑ FC: Τα ηνία στον Κώστα Σωκράτους.

Create: 04/15/2020 - 16:39

Η νεοσύστατη ομάδα της ΣΠΑΡΤΑ FC που θα συμμετέχει στο επικείμενο πρωτάθλημα της ΠΟΑΣΠ, είναι σε περίοδο σχεδιασμού. Ο πρόεδρος Γιαννης Τσιακκαριας μαζί με στενούς τους συνεργάτες κάνει τις πρώτες κινήσεις όσο αφορά το τεχνικό τημ. Πρώτος προπονητής ο Κώστας Σωκράτους και προπονητής φυστικής κατάστασης ο Γεωργιος Παπακωνσταντινου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Η ομαδα μας ανακοινωνει την συναψη συμφωνιας με τον συμπολιτη μας καταξιωμενο προπονητη κ. Κωστα Σωκρατους Κατσεμπαχ. Μετα απο συζητησεις αρκετων ημερων και αφου υπηρξε ταυτιση αποψεων δωσαμε τα χερια για ενα τριετες πλανο στο οποιο θα γινουν πολλα και διαφορα. Θεωρουμε οτι ο κ. Σωκρατους ειναι η καλυτερη επιλογη που ειχαμε καθως προκειτε για ενα ανθρωπο που εδωσε δειγματα γραφης σε ολες τις ομαδες που ηταν προπονητης ειτε στο αγροτικο πρωταθλημα ειτε στα πρωταθληματα της ΚΟΠ. Καλωσοριζουμε τον κ. Σωκρατους στην ομαδα μας και του ευχομαστε καθε επιτυχια!»

«Η ομαδα μας ανακοινωνει την προσληψη του πετυχημενου Γυμναστη κ. Γεωργιου Παπακωνσταντινου αλλου Πεπουκα. Ο κ. Γιωργος θα αναλαβει το δυσκολξ εργο να δημιουργησει και να οργανωσει την ακαδημια της ομαδας μας. Πολυπειρος στον χωρο του παιδικου ποδοσφαιρου καθως τα τελευταια 10 χρονια δραστηριοποιειται στον χωρο αυτο ειναι η καλυτερη επιλογη που καναμε. Ειναι αποφοιτος της Βουλγαρικης Γυμναστικης Ακαδημιας με ειδικοτητα τονποδοσφαιρο και κατοχος του διπλωματος uefa c. Επισης θα συμμετεχει και στο προπονητικο τιμ της πρωτης ομαδας. Καλωσοριζουμε στβν ομαδα μας τον κ. Παπακωνσταντινου και του ευχομαστε καθε επιτυχια!»