Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πρόκληση για τον Πικραμμένο η Γεροσκήπου FC

Create: 07/03/2019 - 02:50

Στην Γεροσκήπου FC με γοργούς ρυθμούς ξεκίνησε ο προγραμματισμός ενόψει επίλεκτης κατηγορίας. Ο Σάββας Πικραμμένος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Για τον νεαρός και φιλόδοξο παφίτη προπονητή η Γεροσκήπου FC αποτελεί πρόκληση και στόχος είναι να πετύχει. Θέλει να φτιάξει μια καλή ανταγωνιστική ομάδα με στόχο την καλή πορεία. Αν καταφέρει και φτιάξει καλή ομάδα με παίκτες επιλογής του, αυτή η ομάδα θα είναι το σκαλοπάτι για την μετέπειτα προπονητική του καριέρα. Την ίδια ώρα και η ομάδα της Γεροσκήπου FC θα βγεί κερδισμένη αν ταιριάξει η χημεία της με την Σάββα Πικραμμένο.

O Πικραμμένος έχει εμπειρίες τόσο σαν παίκτης όπου αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο ενώ τα τελευταία δύο χρόνια θήτευσε ως μέλος του τεχνικού τημ  δίπλα από τους Λούκα Έλσνερ, Στήβεν Πρέσλι και Ζέλικο Κόπιτς.

Η Γεροσκήπου FC μπήκε  πάντως δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και συμφώνησε με 7   ποδοσφαιριστές..

Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Αχιλλέως, Χαράλαμπο Μαυράκη, Χαράλαμπο Παλά, Χαράλαμπο Χαραλάμπους και τα αδέλφια Ανδρέα και  Μιχάλη Χατζηζηνοβίου

Την συνεργασία τους με την Γεροσκήπου FC ανανέωσαν ο Τζέϊμς Σάντερσον και άλλοι  επτά  ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ.