Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ο ΑΣΙΛ είναι πρόκληση για τον Άγγελο Ευθυμίου.

Create: 03/07/2019 - 01:16

Ο Άγγελος Ευθυμίου είναι ο νέος προπονητής στον ΑΣΙΛ Λύσης. Ο Παφίτης προπονητής θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Κούτα που παραιτήθηκε μετά και την τελευταία ήττα του ΑΣΙΛ. Ο Ευθυμίου έπιασε άμεσα δουλειά και με προοπτική να παραμείνει στην ομάδα και την νέα χρονιά.

“Το Σωματείο μας, επήλθε σε συμφωνία με τον νεαρό προπονητή, Άγγελο Ευθυμίου, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του κάνοντας και την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές μας.

Καλωσορίζουμε τον κόουτς και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, προσωπική και ομαδική και είμαστε σίγουροι ότι η επιμονή και η θέληση του για δουλειά θα φέρει τα κατάλληλα αποτελέσματα!»

O Άγγελος Ευθυμίου σε δηλώσεις του στο kerkida ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η συμφωνία είναι μέχρι το Μάιο του 2020. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που συνεχίζω σε μια ομάδα που έχει εξαιρετικές συνθήκες για να εργαστεί ένας προπονητής. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και θα κάνω τα πάντα για να είναι περήφανοι γι΄ αυτή την ομάδα».

Για τον Άγγελος Ευθυμίου μετά και το επιτυχημένο πέρασμα από τον Ακρίτα, η ομάδα του ΑΣΙΛ είναι μια πραγματική πρόκληση και ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στην προπονητική του καριέρα.

O AΣΙΛ είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει στην έδρα του με την Αναγέννηση Δερύνειας.