Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Αφροδίτη FC: Αισιοδοξία και ανεβάζει τον πήχη με ποιοτικές μετεγγραφές.

Create: 08/31/2018 - 01:07

Ντεμαράζ μετεγγραφών για την Αφροδίτη FC τις τελευταίες μέρες που ενισχύεται σημαντικά και ανεβάζει τον πήχη στο επικείμενο πρωτάθλημα της ΠΟΑΣΠ.

O Πρόεδρος της ομάδας Βλαδίμηρος Σιήκκης δήλωσε σχετικά για την καινούργια προσπάθεια της ομάδας:

«Ως Πρόεδρος Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά στην ομάδα μας Αφροδίτη Γεροσκήπου FC. Μία ομάδα που έδειξε μέχρι στιγμής ότι δεν τα βάζει κάτω και έχουμε όλοι μαζί τον ίδιο προορισμό, τον υγιή αθλητισμό. Μπαίνουμε στην τριτη χρονιά απο την μέρα ίδρυσης μας με νέες προσθήκες και περισσότερο επαγγελματισμό. Η ιστορία γράφεται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά. Είμαι βέβαιος ότι φέτος θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί με θέλησή και υπομονή».

Ντεμαράζ μετεγγραφών

Η Αφροδίτη FC απόκτησε τον 21 χρόνο ταλαντούχο μέσο Κωνσταντίνος Αχιλλέως   που προέρχεται από τις τάξεις της πρώτης κατηγορίας και συγκεκριμένα από την ΑΕΚ Λάρνακας με πολλές συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Ο Αχιλλέως αποφάσισε να επαναπατριστεί και εντάχθηκε στις τάξεις της Αφροδίτης.

Την ίδια ώρα , ο Αγγλοκύπριος κεντρικός αμυντικός George Paparistodimou θα  ενισχύσει την αμυντική  γραμμή της Αφροδίτης όπως και  ο ταλαντούχος Aγγλος επιθετικός Michael Bartley στο επικείμενο πρωτάθλημα της ΠΟΑΣΠ όπως και  ο επιθετικός  Sam Phillips..

Παίκτης της ομάδας και ο  ταλαντούχος τερματοφύλακας Νικκη Νικολάου  που πέρσι ήταν στην Κ19 της Πέγειας. Ο  υψυλόσωμος πορτιέρος,  τα  προηγούμενα χρόνια  ήταν σε ακαδημία στην Αγγλια. Ποδοσφαιριστής της ομάδας και  ο έμπειρος Αμυντικός Στέλιος Σπύρου.

Στις 24 Αυγούστου  στο στάδιο Μιχαλάκη Κυπριανού  έγινε  ο ετήσιος αγιασμός της Αφροδίτης F.C. Παρευρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ των κιτρινόμαυρων καθώς και όλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Επίσης έγιναν οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών απο την εταιρία Herbal Life.

Στο τέλος του αγιασμού πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα.