Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Α.Σ. Μανδριών Vs Γεροσκήπου F.C για τη κατάκτηση του κυπέλλου.

Create: 03/29/2019 - 01:33

Η πρωταθλήτρια της ΠΟΑΣΠ, Γεροσκήπου F.C διασταυρώνει τα ξίφη της αυτή την Κυριακή με αντίπαλο τον  Α.Σ. Μανδριών  και με φόντο την κατάκτηση του κυπέλλου της τοπικής ομοσπονδίας. Οι δύο ομάδες απέδειξαν ότι έχουν και ποιότητα και φιλοδοξίες για το τρόπαιο. Ο τελικός είναι ορισμένος την Κυριακή στις 3.30 μμ στο κοινοτικό στάδιο Κισσόνεργας.

Η σχετική ενημέρωση:

«Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το Τελικό Κυπέλλου της Ομοσπονδίας για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2018/2019 στην παρουσία των προέδρων των δύο σωματείων που θα διαγωνισθούν, Γεροσκήπου F.C. και Α. Σ. Μανδριών.

Ο τελικός θα διεξαχθεί τη Κυριακή 31 Μαρτίου 2018 και ώρα 3.30μμ στο Κοινοτικό Γήπεδο Κισσόνεργας.

Στη σύσκεψη επικράτησε πάρα πολύ καλό κλίμα, ακούστηκαν εισηγήσεις από τα δύο σωματεία και την Ομοσπονδία και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

Στην είσοδο θα διατίθενται δελτία εισφοράς αξίας 2 Ευρώ και το ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στους ιστούς του γηπέδου θα αναρτηθούν οι σημαίες των δύο σωματείων της Ομοσπονδίας, της ΣΤΟΚ και τα ΚΟΠ.

Κατόπιν κλήρωσης το σωματείο Α Σ Μανδριών θα είναι γηπεδούχος ομάδα και το αντίπαλο σωματείο Γεροσκήπου F.C θα είναι φιλοξενούμενη.

Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με τις ακόλουθες στολές:

Α Σ Μανδριών, Φανέλα: Μπλε σκούρο, Παντελονάκι: Μπλε σκούρο, Κάλτσες: Μπλε σκούρο

Γεροσκήπου F.C, Φανέλα: Κόκκινο-Άσπρο, Παντελονάκι: Γαλάζιο, Κάλτσες: Κόκκινες

Το Δ.Σ της ΠΟΑΣΠ καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της Πάφου να παραστεί στον αγώνα ο οποίος ευελπιστούμε να καταστεί γιορτή για το αγροτικό ποδόσφαιρο και να διεξαχθεί με αθλητοπρέπεια.

Τον αγώνα αθλοθετεί η φίλαθλος εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς ΛΤΔ και η μπύρα Carlsberg η οποία είναι Χορηγός και Αθλοθέτρια των πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας.