Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Από τον Ακρίτα στον Πανσεραϊκό ο Μιχάλης Πεκρής.

Create: 08/07/2019 - 03:12

Βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα κάνει ο 20χρονος Παφίτης ποδοσφαιριστής Μιχάλης Πεκρής. Ο νεαρός μέσος που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Πάφου, πέρσι έπαιξε στον Ακρίτα και από φέτος μετακομίζει την Ελλάδα, όπου θα αγωνίζεται στον Πανσεραϊκό και στην Γ’ Εθνική. Εκεί θα συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο.

Το σχετικό ρεπορτάζ του Πανσεραϊκού

Ο Μιχάλης Πεκρής με αφορμή τις σπουδές του στην Γυμναστική Ακαδημια του ΤΕΦΑΑ Σερρών, δοκιμάστηκε απο τεχνικό επιτελείο του Πανσερραϊκού όλη την περασμένη εβδομάδα και τελικά άρεσε… με αποτέλεσμα σήμερα να ανακοινώνεται η συμφωνία τα «λιοντάρια». Ο Παφίτης ποδοσφαιριστής, δεν είναι τυχαίος στην Μεγαλόνησο, αφού είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κύπρου. Είναι νεαρός, γεννημένος το 1999 αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και έχει παίξει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με την Πάφο και τον Ακρίτα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κυπριακή ενίσχυση με την απόκτηση του Μιχάλη Πεκρή!

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Πεκρή και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα του σταδιοδρομία μακριά από την Μεγαλόνησο!

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Μιχάλης Πεκρής, γεννήθηκε στις 18/6/1999 και κατάγεται από την Πάφο της Κύπρου. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες της Πάφος FC, όπου αγωνίστηκε επαγγελματικά στην Β΄ Εθνική. Πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Ακρίτα Χλώρακα και είναι διεθνής στα μικρά ηλικιακά κλιμάκια της Εθνικής Κύπρου. Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.