Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Βουλιάζει επικύνδυνα η ΠΑΦΟΣ FC

Create: 04/27/2016 - 00:45

Βουλιάζει επικύνδυνα η ΠΑΦΟΣ FC μετά και την δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα

Τέσσερις μόλις αγωνιστικές πριν από το τέλος και η διαφορά από τον Εθνικό και την θέση που οδηγεί σε υποβιβασμό μειώθηκε στον ένα βαθμό.

Η Παφιακή ομάδα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί για δεύτερο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα Η νέα ήττα από την Δόξα με 3-1 και μάλιστα με κατεβασμένα τα χέρια προβλημάτισε και μάλιστα εντονότατα τον κόσμο.

Η μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων δύο μηνών δεν φαίνεται για την ώρα να εξαργυρώνεται σε παραμονή στην κατηγορία. Πλέον η Πάφος πρέπει να εκμεταλλευτεί στο απόλυτο την έδρα της, κυρίως στα επόμενα δύο ματς με ΑΡΗ και Ερμή Αραδίππου για να μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή της. Στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Δόξα είχε αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα, κάποια άλλα προστέθηκαν πριν από την τελευταία προπόνηση, ενώ διογκώθηκαν περισσότερο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ξένισε το γεγονός ότι ο Αλαμπί για άγνωστους λόγους έμεινε εκτός αποστολής κόντρα στην Δόξα, την ίδια ώρα που οι άλλοι κεντρικοί αμυντικοί ήταν εκτός για άλλους λογους. Ο Ματούκου δεν αφίχθηκε έγκαιρα από το Βέλγιο, ενώ ο Γκρίγκετς ήταν τιμωρημένος από κάρτες. Ο Κοδίνα έμεινε εκτός ενδεκάδας και από την Πάφο λέχθηκε ότι ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Κατά την διάρκεια του ματς με την Δόξα οι Ιωάννου και Κχμαλάντζε αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα να γίνουν αναγκαστικές αλλαγές.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η Πάφος δεν θυμίζει με τίποτα την ομάδα που παρουσίαζε προ διμήνου. Επιβάλλεται όλα να αλλάξουν και να ταρακουνηθούν τάχιστα όλοι πριν να είναι όλα αργά. Η Πάφος παίζει πλέον την παραμονή της στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια με ΑΡΗ και Ερμή.