Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Τρίποντο πάνω στην ΑΕΛ

Create: 04/02/2016 - 02:26

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου είναι έτοιμοι ενόψει επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Στον ορίζοντα είναι η σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Παφιακό.

Στόχος της Πάφου είναι η επάνοδος στις νίκες μετά και την τελευταία ήττα από τον Ερμή.

Η ομάδα δεν έχει ακόμη εξασφαλιστεί και βεβαίως υπάρχει μια ανησυχία, παρόλο ότι την ίδια ώρα επικρατεί μια ανήσυχη ηρεμία στην ομάδα,

Επιβαλλεται να κερδίσει και να συνεχίσει να κρατεί την τύχη στα δικά της χέρια και να εξασφαλιστεί το γρηγορότερο και μαθηματικά στην κατηγορία.

Η Πάφος FC βρίσκεται στην προτελευταία θέση του δεύτερου γκρουπ και στο +7 από τον τελευταίο Εθνικό Άχνας, όμως με ακόμη ένα τρίποντο κάνει αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή , παρόλο ότι ενδιαφέρεται άμεσα και για τα αποτελέσματα της ομάδας της Άχνας.

Φυσικά η αποστολή της Πάφου είναι δύσκολη κόντρα στην ΑΕΛ, όμως στην έδρα της μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο με στόχο τη νίκη. Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι πως έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους και ετοιμοπόλεμους.

Στόχος επιτεύχθη.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για την ομάδα ΠΑΦΟΣ FC- U17 αφού επικράτησε της ομάδας της ΠΑΑΕΚ με σκορ 5-1 στην τελευταία αγωνιστική και εξασφάλισε την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία, ύστερα από μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Ανακοίνωση του Δ.Σ.αναφέρει: «Πολλά συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, εφόρους και τον προπονητή κ. Σταύρο Φυτιδη». Εξάλλου,. Η ομάδα των U13 ύστερα απο πολυ καλή εμφάνιση επικράτησε για το πρωτάθλημα Premier με σκορ 2-1 επι του Απόλλωνα στην Γεροσκήπου