Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: Θέλει πίστωση χρόνου.

Create: 08/13/2016 - 16:21

Στην Πάφο ολοκληρώνουν σχεδόν τέσσερις εβδομάδες προετοιμασίας από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε ανεπίσημα τις προπονήσεις.

Κάποια πρώτα συμπεράσματα έχουν βγεί, παρόλο ότι στην Πάφο ζητούν πίστωση χρόνου.

Η Παφιακή ομάδα χτίστηκε από την αρχή με τον αριθμό των παικτών που ήρθαν στην ομάδα, να φτάνουν σχεδόν τους δεκαπέντε, την ίδια ώρα που έχει μπροστά της άλλες 30 ημέρες προετοιμασίας  μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι «γαλάζιοι » θα παραμείνουν στο προπονητικό στάδιο στην Γεροσκήπου μέχρι την πρεμιέρα  και είναι σίγουρο ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα δοθεί μεγάλο βάρος στην κατάληξη του βασικού κορμού για τη νέα χρονιά.

Είναι δεδομένο ότι το ρόστερ δίνει μεγάλη πολυτέλεια στον Δημήτρη Ιωάννου για να δοκιμάσει διάφορα σχήματα που έχει στο μυαλό του.

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι παίκτες δεν ικανοποιούν και βάζουν σε σκέψεις την τεχνική ηγεσία.

Το σίγουρο είναι ότι δείχνει να κινείται γύρω από τον Ατάντα με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Εθνικού να αποτελεί τον φιλόδοξο φετεινό στόχο της Πάφου, εάν και εφόσον πέσουν οι οικονομικές του απαιτήσεις.

 Άλλωστε, ο 23χρονος πανύψηλος κεντρικός αμυντικός  διαθέτει μεγάλη ποιότητα – ικανή να κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας.

Η Πάφος ηττήθηκε την περασμένη από την Πέγεια με 1-0 σε φιλικό και έφερε μουρμούρα, ενώ σήμερα θα υποδεχθεί την Παρεκλησιά στο Παφιακό.