Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: Θέλει ακόμη δουλειά.

Create: 08/25/2016 - 19:41

Το πρωτάθλημα β’ κατηγορίας κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου και η Πάφος ακόμη δεν έχει πείσει. Δείχνει ότι θέλει δουλειά για να φτάσει σε ένα καλό σημείο ετοιμότητας και να ριχθεί στο πρωτάθλημα.

Φέτος η Πάφος έχει στόχο πρωτάθλημα και άνοδο και για να το πετύχει αυτό πρέπει να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Στα μέχρι σήμερα φιλικά, κάπου δείχνει ότι δεν έχει πάρει για καλά στροφές.

Παρόλο ότι στην ομάδα ήρθαν παίκτες με ποιότητα, όμως είτε οι τραυματισμοί είτε οι πειραματισμοί ήταν αρκετά για την ομάδα να μην βγάλει το καλύτερο αγωνιστικό της πρόσωπο.

Η  ΠΑΦΟΣ FC ηττήθηκε στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με 1-0 από τον Ακρίτα σε ένα παιχνίδι όπου είχε και πάλι απουσίες, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και κάποιοι παίκτες από την β’ ομάδα.

Στο φιλικό με τον Ακρίτα η Παφιακή ομάδα ξεκίνησε με την ακόλουθη ενδεκάδα: Κωνσταντίνου, Πίτσιλλος, Μακρής, Ιωάννου, Μουτίνιο, Κχμαλάτζε, Σωκράτους, Χαραλάμπους, Μανού, Άλβες, Πατουλέα

Ντεμπούτο για τον Μανού που είναι ακόμα ανέτοιμος

Επόμενο φιλικό για την Πάφο με την Παρεκλησιά στις 27 Αυγούστου.

Το πιο γερό τεστ θα είναι κόντρα στην ΑΕΖ την μεθεπόμενη Τετάρτη στο παφιακό στάδιο. Εκεί όπου η Πάφος θα μετρήσει ουσιαστικά τις δυνάμεις της ενόψει πρωταθλήματος.