Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: Ραντεβού και με τους δημάρχους.

Create: 12/25/2016 - 14:32

Στην πάφο η διοικούσα επιτροπή εντείνει τις επαφές της με παράγοντες και φορείς της επαρχίας αυτές τις μέρες με στόχο να παρουσιάσει απτά αποτελέσματα στην νέα γενική συνέλευση της ερχόμενης τρίτης. Στόχος να αποφευχθεί παρατεταμένη διοικητική αβεβαιότητα και αστάθεια μετά την παραίτηση του προέδρου Χριστάκη Κάϊζερ και των συνεργατών του.

Ήδη η διοικούσα επιτροπή είχε μια πρώτη συνάντηση με τον δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη όπου ζήτησαν την βοήθεια του και την συμβολή του για να βοηθηθεί με συγκεγκριμένους τρόπους το σωματείο. Ενώ την ερχόμενη Τρίτη είναι προγραμματισμένη συνάντηση και με τον δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος όπου και εκεί θα συζητήσουν και θα ζητήσουν συγκεγκριμένα πράγματα για ουσιαστική βοήθεια προς την ΠΑΦΟΣ FC.

Ενδιάμεσα είναι προγραμματισμένες κάποιες συναντήσεις με κάποιους παλιούς παράγοντες όπου θα τους ζητηθεί ουσιαστική οικονομική στήριξη προς το σωματείο.

 

Ευελπιστούν όλοι ότι με καλή διάθεση και πρόθεση θα στηρίξουν το σωματείο για αποφυγή οποιονδήποτε άλλων περιπετειών.

Όμως η περσινή αποτυχία της ομάδας στην Α’ Κατηγορία απομάκρυνε κόσμο και παράγοντες από την ομάδα και πολύ περισσότερο από το γήπεδο.

Στην περσινή χρονιά η διοίκηση έκανε λάθη που στοίχισαν στο τέλος στην ομάδα, όπου έπεσε κατηγορία.

Αγωνιστικά, οι παίκτες απολαμβάνουν τις διακοπές των χριστουγέννων και επανέρχονται στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη.