Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: Που το πας; Απώλειες βαθμών και από την ουραγό.

Create: 11/21/2016 - 01:00

Νέες Απώλειες βαθμών για την ΠΑΦΟΣ FC που δεν κέρδισε την ουραγό στην βαθμολογία, ομάδα της Παρεκκλησιάς.

Η Παφιακή ομάδα έχσε βαθμούς σε ακόμη ένα παιχνίδι, ξέμεινε επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αλκή και προβλημάτισε σε ακόμη ένα ματς με την απόδοση της.

Το 2-2 σε καμία περίπτωση δεν αφήνει ικανοποιημένο τον κόσμο της ομάδας ενώ και η διοίκηση προβληματίζεται με την σημερινή εικόνα της ομάδας.

Η ομάδα είναι στην δεύτερη θέση του πίνακα με 21 βαθμούς, όσους και η Αγία Νάπα, ενώ ακολουθεί η ΕΝΠ με 20 βαθμούς και ο Ολυμπιακός με 18 βαθμούς.

Η εικόνα της ομάδας μέχρι σήμερα δεν προεξοφλεί σε τίποτα ότι έχει το πάνω χέρι για την άνοδ, την ίδια ώρα που η Αλκή ξεφεύγει και η Πάφος δύσκολα θα προλάβει τον τίτλο.

Η διοίκηση πρέπει να κάνει κινήσεις για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Όταν μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο,  δεν κερδίζει ούτε την ουραγό στην βαθμολογία και ισοφαρίζει στο 96’ του αγώνα  τότε κάτι φταίει και υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα.

Ακολουθούν  τέσσερα ντέρμπι με Αγία Νάπα, Παραλίμνι, Ολυμπιακό και Οθέλλο .

Είναι παιχνίδια που θα καθορίσουν και την παραπέρα πορεία της. Αν δεν αλλάξει άμεσα η εικόνα θα είναι σίγουρα δύσκολα τα πράγματα. Η Παφιακή ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορεί να βολεύεται ούτε με ισοπαλία.

Τα πρώτα δύο παιχνίδια με Αγία Νάπα και ΕΝΠ θα τα δώσει στο Παφιακό στάδιο.

Εξάλλου,  την Τετάρτη 23/11 και ώρα 5μμ η Πάφος θα παίξει αγώνα Κυπέλλου, απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας για το θεσμό του κυπέλου στο Παφιακό Στάδιο. Στόχος είναι η νίκη και η πρόκριση, τουλάχιστον για να αντιμετωπίσει τις μέχρι σήμερα άσχημες εντυπώσεις με την αγωνιστική της παρουσία.